The Knight Witch: Handgemaakt Metroidvania krijgt een fysieke release

The Knight Witch: Handgemaakt Metroidvania krijgt een fysieke release

Samenvatting:

The Knight Witch is een handgemaakte Metroidvania shoot ’em up-avonturengame, ontwikkeld door een ervaren team van game-ontwikkelaars. Het werd eerder digitaal uitgebracht op de Nintendo Switch in november 2022 en zal nu fysiek worden uitgebracht als de “Deluxe Edition” in mei 2023. De Deluxe Edition bevat niet alleen de game zelf, maar ook een digitale soundtrack, kunstkaarten en een omkeerbare inleg. In The Knight Witch komen spelers kwaadaardige vijanden tegen en hebben ze de keuze om magie of wapens te gebruiken om ze uit te schakelen. Met vluchtcapaciteiten, superieure vechtkracht en realiteitsvervormende magie beheersen de Knight Witches het slagveld.

Spelers kunnen hun speelstijl aanpassen door hun riddervaardigheden te upgraden voor een snelle shoot ’em up-ervaring of door hun heksenmagie te versterken en verschillende deckbuilding-strategieën te verkennen. De setting van de game, Dungeonidas, is een wereld zonder barrières, met een intuïtief automatisch richtsysteem, wereldveranderende cheats en een gericht navigatiesysteem voor het hoofdverhaal om ervoor te zorgen dat spelers nooit verdwalen.

Gedurende het spel worden de heldendaden en inspanningen van de speler gezien en besproken door de burgers van Dungeonidas. Ridderheksen worden sterker door dankbaarheid en vertrouwen, die op verschillende manieren verdiend kunnen worden. Niet alle methoden zijn echter oprecht en spelers moeten kiezen tussen alles doen om aan populariteit te winnen of eerlijk blijven.


The Knight Witch – Fysieke uitgave

The Knight Witch is een handgemaakte Metroidvania shoot ’em up-avonturengame, ontwikkeld door een ervaren team van game-ontwikkelaars. Het werd eerder digitaal uitgebracht op de Nintendo Switch in november 2022 en zal nu fysiek worden uitgebracht als de “Deluxe Edition” in mei 2023. De Deluxe Edition bevat niet alleen de game zelf, maar ook een digitale soundtrack, kunstkaarten en een omkeerbare inleg.

Verhaal

Het spel speelt zich af in Dungeonidas, een wereld vol kwaadaardige vijanden die Knight Witches moet verslaan. De relatie van de speler met de burgerij van Dungeonidas is cruciaal, aangezien de heldhaftige daden en inspanningen van de speler door de burgerij zullen worden gezien en besproken. Ridderheksen worden sterker door dankbaarheid en vertrouwen, die op verschillende manieren verdiend kunnen worden. Niet alle methoden zijn echter oprecht en spelers moeten kiezen tussen alles doen om aan populariteit te winnen of eerlijk blijven.

Gameplay

The Knight Witch biedt spelers een unieke speelstijl doordat ze hun Knight-vaardigheden kunnen upgraden voor een snelle shoot ’em up-ervaring of om hun Witch-magie te versterken en verschillende deckbuilding-strategieën te verkennen. De game biedt ook vluchtmogelijkheden, superieure vechtkracht en magie die de werkelijkheid kan ombuigen, waardoor Knight Witches controle hebben over het slagveld.

Mechanica

De game heeft een intuïtief automatisch richtsysteem dat ervoor zorgt dat spelers nooit verdwalen en een wereldveranderend cheat-systeem. Met meer dan 30 unieke spreukkaarten om uit te kiezen, kunnen spelers hun deckbuilding-strategieën aanpassen aan hun speelstijl.

Conclusie

The Knight Witch is een handgemaakte Metroidvania shoot ’em up-avonturengame die spelers een unieke speelstijl biedt. De setting van de game, Dungeonidas, is een wereld zonder barrières, met een intuïtief automatisch richtsysteem, wereldveranderende cheats en een gericht navigatiesysteem voor het hoofdverhaal om ervoor te zorgen dat spelers nooit verdwalen. Met vluchtcapaciteiten, superieure vechtkracht en realiteitsvervormende magie beheersen Knight Witches het slagveld. De relatie van de speler met de burgers van Dungeonidas is cruciaal, omdat ze sterker worden door dankbaarheid en vertrouwen, dat op verschillende manieren kan worden verdiend.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Is The Knight Witch beschikbaar voor andere consoles?
    • A1. Vanaf nu is The Knight Witch alleen beschikbaar voor de Nintendo Switch.
  • Q2. Hoe lang duurt het om The Knight Witch te voltooien?
    • A2. De speelduur hangt af van het vaardigheidsniveau en de speelstijl van de speler, maar gemiddeld duurt het spel ongeveer 10-15 uur.
  • Q3. Kunnen spelers tijdens het spelen wisselen tussen riddervaardigheden en heksenmagie?
    • A3. Ja, spelers kunnen tijdens het spelen schakelen tussen riddervaardigheden en heksenmagie om hun speelstijl aan te passen en vijanden te verslaan.
  • Q4. Hoeveel spreukkaarten zijn er beschikbaar in The Knight Witch?
    • A4. Er zijn meer dan 30 unieke spreukkaarten om uit te kiezen in The Knight Witch, waarmee spelers verschillende deckbuilding-strategieën kunnen verkennen.
  • Q5. Kunnen spelers het spel opnieuw spelen met verschillende deckbuilding-strategieën?
    • A5. Ja, spelers kunnen de game opnieuw spelen met verschillende deckbuilding-strategieën om een ​​nieuwe gameplay-stijl te ervaren en op verschillende manieren vertrouwen en dankbaarheid te verdienen.