The Knight Witch – Launch trailer

The Knight Witch – Launch trailer

Een launch trailer voor The Knight Witch is gemaakt door Team17 en Super Mega Team. De game, een Metroidvania, is net uitgekomen op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Knight Witch

Schiet ze neer met magische spreuken!

Kom slechteriken tegen en beslis of je magie of je wapens en verstand wilt gebruiken om ze te verslaan. Met hun vermogen om te vliegen, hun kracht in de strijd en hun magie die de realiteit kan veranderen, hebben de Knight Witches volledige controle over het slagveld.

Lichaam en geest: de dualiteitsschiet- of spreukkaarten van de ridderheks? Waarom geen van beide? Je kunt je eigen unieke speelstijl creëren door de vaardigheden van je ridder te upgraden voor een snellere shmup-ervaring of door de magie van je heks sterker te maken en veel verschillende strategieën voor het bouwen van kaarten uit te proberen met meer dan 30 verschillende spreukkaarten.

Bouw vertrouwen op en maak duurzame verbindingen.

Terwijl je door Dungeonidas reist, zullen de mensen daar je dappere acties zien en erover praten. Ridderheksen worden sterker als mensen dankbaar zijn en hen vertrouwen. Ze kunnen dit op veel manieren verdienen, maar ze zijn niet allemaal oprecht. Doe je wat nodig is om populair te zijn, of probeer je eerlijk te zijn? De beslissing is aan jou.

Toegankelijkheid die naar de toekomst kijkt

De Knight Witch is een Metroidvania zonder grenzen. Het heeft een gebruiksvriendelijk “auto-aim”-systeem, “cheats” die de wereld veranderen, en een gericht navigatiesysteem voor het hoofdverhaal, zodat je nooit verdwaalt en het spel kunt aanpassen aan jouw vaardigheidsniveau.

De mensen die Super Mega Team: The Knight Witch hebben gemaakt, hebben in het verleden aan games als RiME, Moonlighter en Plants vs. Zombies gewerkt.

In de Nintendo Switch eShop kun je de Ridderheks vinden.