The Last Cube komt uit in Maart

The Last Cube komt uit in Maart

Improx Games heeft een releasedatum aangekondigd voor The Last Cube, het volgende puzzelavonturenspel. Op 10 maart 2022 komt de game uit op de Nintendo Switch. De Nintendo Switch-versie van de game werd voor het eerst onthuld in april. De game zou destijds in 2021 uitkomen.

video
play-rounded-fill

Over The Last Cube

Het is aan jou om de geschiedenis van deze mysterieuze buitenaardse samenleving te ontdekken, die zich afspeelt in verschillende vreemde, onaardse omgevingen.

The Last Cube is een weelderig sfeervol puzzelspel waarin je een kubus door een doolhof van donkere, monolithische zalen moet leiden terwijl je het mysterie van deze vreemde planeet ontrafelt. Verken een breed scala aan brutalistische architectuur, van sombere nachtmerrieachtige afgronden tot onderdrukkende, door lava verlichte industrieën tot verheffende natuurlijke vergezichten met schitterende stralen zonlicht die van bergen glinsteren. The Last Cube is een somber, cryptisch puzzelspel dat je volledig onderdompelt in zijn verlaten omgeving, dankzij een enorme muziek die bijdraagt ​​aan de sfeer en een abstract verhaal van een vervagende planeet die op instorten staat.

Elk niveau van The Last Cube biedt een nieuw soort sticker die je aan een van de zijkanten van je kubus kunt bevestigen, waardoor een geheel nieuw mechanisme ontstaat. Sommige laten je langs obstakels sprinten, andere laten je geïmproviseerde stappen bouwen en weer andere laten je teleporteren over bodemloze afgronden of tijdelijke maar handige kubusgenoten oproepen. Terwijl je je door de meer dan 100 puzzels van The Last Cube snelt, kan het plaatsen van je kubus om de juiste stickers op het juiste oppervlak te verdienen variëren van aangenaam eenvoudig tot wrede hersenkrakers. Nieuwe mechanica worden in een snel tempo aangeleerd, waardoor iemands begrip van wat je kubus kan doen, wordt verbreed.

Het is een formidabele taak om door elke kamer te klimmen, maar alleen de meest toegewijde spelers kunnen alle snuisterijen en bonusniveaus van The Last Cube vinden. Heb jij het in je om de mysterieuze sporen van je voorouders te ontcijferen en te voorkomen dat deze vreemde planeet instort?

The Last Cube zal digitaal beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop.

Ad