The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom komt 4 Juni

The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom komt 4 Juni

Outright Games heeft de releasedatum aangekondigd voor The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom op Nintendo Switch.

De game is gebaseerd op de populaire boekenreeks en Netflix-tekenfilm The Last Kids On Earth, en spelers spelen de rol van de helden van de serie op zoek naar de Staff Of Doom. Het bevat lokale en online co-op voor vier spelers, evenals de stemacteurs van de show.

video
play-rounded-fill

Over The Last Kids On Earth and The Staff Of Doom

Dit nieuwe actie-avontuur speelt zich af in het bestverkochte, met een Emmy bekroonde universum van The Last Kids on Earth en zal op 4 juni 2021 beschikbaar zijn voor Nintendo Switch ™, PlayStation®, Xbox en Steam. Fans kunnen een onlangs uitgebrachte verhaaltrailer bekijken die illustreert hoe het spel begint.

In The Last Kids on Earth en de Staff of Doom kunnen fans zich onderdompelen in een geheel nieuw verhaal, de enorme stad Wakefield verkennen en hordes zombies opnemen. Speel als de legendarische helden Jack, Quint, June en Dirk uit de serie, terwijl ze zoeken naar de ontbrekende stukjes van de ultrakrachtige ‘Staff of Doom’ en proberen om Malondre, de koningin van de slijmmonsters, te verslaan terwijl ze probeert te roepen. Rezzoch, de oude vernietiger van werelden. Bij de lancering kunnen spelers in de offline coöp-modus voor 1-4 spelers springen, die binnenkort zal worden gevolgd door een patch die online multiplayer-functionaliteit toevoegt.

The Last Kids On Earth And The Staff Of Doom wordt op 4 juni uitgebracht voor de Nintendo Switch en andere platforms.

Ad