The Legend Of Heroes: Trails From Zero komt naar het westen herfst 2022

The Legend Of Heroes: Trails From Zero komt naar het westen herfst 2022

Tijdens het Nihon Falcom 40th Anniversary Live Concert kondigden uitgever NIS America en ontwikkelaar Falcom aan dat The Legend of Heroes: Trails from Zero in de herfst in het westen zal worden uitgebracht 2022!

De game zal voice-overs bevatten in het Japans en met Engelse ondertiteling.

video

Over The Legend of Heroes: Trails from Zero

In The Legend of Heroes: Trails from Zero keert Lloyd Bannings terug naar zijn geboorteplaats om in de voetsporen van zijn overleden broer te treden en zich aan te sluiten bij de Crossbell Police Department. Hij wordt echter toegewezen aan een slordige nieuwe afdeling, de Special Support Section genaamd, die klusjes uitvoert en mensen in nood helpt.

Maar hij en zijn nieuwe teamgenoten ontdekken langzaamaan dat hun levendige stad een donkere criminele onderbuik verbergt… evenals een paar verschrikkelijke geheimen.

Crossbell politie. Hij wordt echter toegewezen aan een slordige nieuwe afdeling genaamd de Special Support Section, die klusjes uitvoert en mensen in nood helpt. Maar hij en zijn nieuwe teamgenoten ontdekken langzaamaan dat hun levendige stad een donkere criminele onderbuik verbergt… evenals een paar verschrikkelijke geheimen.

Ervaar Crossbell in dit spannende hoofdstuk uit de beroemde serie The Legend of Heroes! Crossbell, de plaats van een voortdurende territoriale strijd tussen het Erebonische rijk en de Republiek Calvard, heeft zich ontwikkeld tot een welvarende stadstaat en een van de belangrijkste economische centra van het continent.

Na drie jaar weg te zijn geweest van zijn geboorteplaats, keert Lloyd Bannings terug om in de voetsporen van zijn overleden broer te treden en zich bij de Crossbell Police Department aan te sluiten. Maar als hij aankomt, merkt hij dat hij is toegewezen aan de Special Support Section, een nieuwe afdeling die klusjes en kleine verzoeken afhandelt. Hij ontmoet zijn nieuwe teamgenoten, waaronder Elie MacDowell, de kleindochter van de burgemeester van de stad; Randy Orlando, een rokkenjager ex-soldaat; en Tio Plato, een jong technisch genie.

Hoewel hun afdeling door de media wordt bespot en door de rest van de CPD wordt neergekeken, blijven Lloyd en zijn vrienden vechten om van hun stad een betere plek te maken. Maar terwijl ze dat doen, komen ze langzaamaan oog in oog te staan ​​met de criminele corruptie die hun stad in zijn greep houdt. Ze weten niet hoe diep de schaduwen van Crossbell City gaan…

Belangrijkste kenmerken

  • Welkom bij Crossbell: het begin van een spannende verhaallijn in het Trails-universum staat op het punt te beginnen in deze iconische stadstaat! Ervaar een rijke en verfrissende spelwereld die wemelt van geheimen en avonturen.
  • Gepolijste tactieken: Strategische gevechten zijn verfijnd, wat resulteert in een rijke, bevredigende tactische gameplay. Gebruik krachtige vaardigheden en teamwork om je tegenstanders te verslaan!
  • Jouw stad, jouw verhaal: met functies zoals de modus High-speed en Skip kun je je gameplay-ervaring afstemmen op je voorkeuren en snel genieten van gevechten om je te concentreren op het omringende verhaal en de gebeurtenissen.