The Legend of Heroes: Trails from Zero – Launch trailer

The Legend of Heroes: Trails from Zero – Launch trailer

The Legend of Heroes: Trails from Zero heeft een lanceringstrailer van NIS America. Falcon’s RPG is beschikbaar voor fans in het westen.

Lloyd Bannings gaat terug naar zijn geboorteplaats om zich bij de Crossbell Police Department te voegen, net zoals zijn overleden broer deed voor hem. Maar hij wordt naar een vreemde nieuwe groep gestuurd, de Special Support Section, die klusjes doet en mensen helpt die in de problemen zitten. Maar langzaamaan leren hij en zijn nieuwe team dat hun levendige stad een duistere criminele kant heeft en verschrikkelijke geheimen.

video
play-rounded-fill

Over The Legend of Heroes: Trails from Zero

In dit spannende hoofdstuk uit de bekende serie The Legend of Heroes kun je Crossbell ontmoeten. Crossbell is waar het Erebonian Empire en de Republiek Calvard nog steeds vechten om land, maar het is een welvarende stadstaat geworden en een van de belangrijkste economische centra op het continent.

Lloyd Bannings verliet zijn geboorteplaats voor drie jaar, maar hij kwam terug om in de voetsporen van zijn overleden broer te treden en zich bij de politie van Crossbell aan te sluiten. Maar als hij daar aankomt, ontdekt hij dat hij naar de Special Support Section is gestuurd, een nieuwe afdeling die zorgt voor klussen en kleine verzoeken. Hij ontmoet zijn nieuwe teamgenoten, waaronder Elie MacDowell, de kleindochter van de burgemeester van de stad, Randy Orlando, een rokkenjager ex-soldaat, en Tio Plato, een jong technisch genie.

Lloyd en zijn vrienden blijven werken om van hun stad een betere plek te maken, hoewel de media hun afdeling belachelijk maken en de rest van de CPD op hen neerkijkt. Maar terwijl ze dat doen, leren ze langzaam over de misdaad en corruptie die hun stad hebben overgenomen. Ze hebben geen idee hoe diep de schaduwen van Crossbell City gaan…

Kenmerken

  • Welkom bij Crossbell: in deze beroemde stadstaat gaat een spannend nieuw deel van het Trails-universum beginnen. Geniet van een spelwereld die vol geheimen en avonturen zit en fris en nieuw aanvoelt.
  • Gepolijste tactieken: de strategische gevechten zijn verbeterd, wat zorgt voor een rijke en bevredigende tactische ervaring. Gebruik je sterke vaardigheden en teamwork om je vijanden te verslaan!
  • Jouw stad, jouw verhaal: met functies zoals de hogesnelheidsmodus en de Skip-modus kun je de manier waarop je de game speelt naar jouw smaak aanpassen en snel door gevechten komen, zodat je je kunt concentreren op het verhaal en de gebeurtenissen om je heen.</li >
  • The Legend of Heroes: Trails from Zero kwam uit voor Nintendo Switch.