The Legend of Heroes: Trails from Zero – Verhaal trailer

The Legend of Heroes: Trails from Zero – Verhaal trailer

The Legend of Heroes: Trails from Zero’s Engelse versie heeft nu een releasedatum in het westen. NIS America kondigde aan dat de RPG op 27 september in Noord-Amerika en op 30 september in Europa zou worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Lloyd Bannings keert terug naar zijn geboorteplaats om zich bij de Crossbell Police Department te voegen, in de voetsporen van zijn overleden broer. Hij is echter toegewezen aan een haveloze nieuwe sectie die bekend staat als de Special Support Section, die vreemde klusjes doet en mensen in nood helpt. Maar geleidelijk aan leren hij en zijn nieuwe kameraden dat deze bloeiende metropool een donkere criminele onderbuik heeft… en een paar gruwelijke geheimen.

Over The Legend of Heroes: Trails from Zero

The Legend of Heroes: Trails from Zero is een boek dat het verhaal vertelt van een groep helden die eropuit trekken

Ontmoet Crossbell in dit spannende hoofdstuk uit de veelgeprezen serie The Legend of Heroes! Crossbell is uitgegroeid tot een rijke stadstaat en een van de belangrijkste commerciële centra van het continent, ondanks dat het het toneel is van een voortdurende territoriale strijd tussen het Erebonian Empire en de Republiek Calvard.

Lloyd Bannings keert na drie jaar in het buitenland terug naar zijn geboorteplaats om in de voetsporen van zijn overleden broer te treden en zich aan te sluiten bij de Crossbell Police Department. Als hij aankomt, ontdekt hij echter dat hij is toegewezen aan de Special Support Section, een nieuwe sectie die zich bezighoudt met ongebruikelijke taken en kleine verzoeken. Elie MacDowell, de kleindochter van de burgemeester; Randy Orlando, een rokkenjager ex-soldaat; en Tio Plato, een jonge digitale whizzkid, behoren tot zijn nieuwe kameraden.

Lloyd en zijn kameraden blijven strijden om van hun gemeenschap een betere plek te maken, ondanks dat de media hen bespotten en de rest van de CPD op hen neerkijkt. Maar terwijl ze dat doen, komen ze geleidelijk oog in oog te staan ​​met de criminele corruptie die hun stad in zijn greep heeft. Ze hadden geen idee hoe ver de schaduwen van Crossbell City gaan…

Kenmerken

  • Crossbell heet u van harte welkom. In deze beroemde stadstaat staat het begin van een epische verhaallijn in de Trails-wereld op het punt te beginnen! Ontdek een uitgestrekte en levendige gamewereld boordevol mysteries en avonturen.
  • De strategische gevechten zijn verfijnd, wat resulteert in een diepgaande, bevredigende tactische ervaring. Gebruik geweldige talenten en samenwerking om je tegenstanders te verslaan!
  • Jouw stad, jouw plot: met functies zoals hoge snelheid en overslaan-modus kun je je game-ervaring aanpassen aan je smaak, zodat je je kunt concentreren op het omringende verhaal en de gebeurtenissen in plaats van vechten.

Op Nintendo Switch zal The Legend of Heroes: Trails from Zero zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn.