The Legend of Heroes: Trails into Reverie – Komt Juli 2023

The Legend of Heroes: Trails into Reverie – Komt Juli 2023

Er is nu een definitieve releasedatum voor The Legend of Heroes: Trails into Reverie in westelijke gebieden. Op 7 juli 2023 komt het rollenspel beschikbaar voor spelen op de Nintendo Switch in zowel Noord-Amerika als Europa.

In augustus 2021 werd The Legend of Heroes: Trails into Reverie voor het eerst uitgebracht op de Nintendo Switch in Japan. We wisten dat het in de zomer van 2019 op het westelijk halfrond zou plaatsvinden, maar we wisten geen specifieke datum.

video
play-rounded-fill

Over The Legend of Heroes: Trails into Reverie

Wat voor lot wacht deze drie mysterieuze figuren? U kunt het Crossroads-systeem gebruiken om te wisselen tussen Rean Schwarzer, Lloyd Bannings en de vermomde figuur “C”, en u kunt dit gebruiken om de uitkomsten te kiezen voor belangrijke personen en sites rond Zemuria. Duik in verbeterde tactische oorlogsvoering met nieuwe elementen zoals United Front, en verken de gangen van de True Reverie Corridor om nieuwe vrienden en uitdagingen te ontdekken!

Waar het ene pad ophoudt, begint een ander…

Dit is het laatste hoofdstuk van de The Legend of Heroes-serie en het zal het lot bepalen van drie mensen in Zemuria wier levens nauw met elkaar verweven zijn. In deze actie-avontuur-videogame kun je in de voetsporen treden van oorlogsheld Rean Schwarzer, bevrijder Lloyd Bannings en verhuld mysterie “C”, en vrijelijk wisselen tussen elk van hun individuele routes via het Crossroads-systeem.

Lloyd Bannings, hoofd van de Special Support Section van de Crossbell Police Department, bevindt zich in de positie dat hij opnieuw moet strijden voor de onafhankelijkheid van zijn stad wanneer de onafhankelijkheidsvieringen in Crossbell abrupt worden afgebroken door de onverwachte heropleving van een oude dreiging.

Na de verwoestende gebeurtenissen tijdens de Great Twilight keren de Erebonische held Rean Schwarzer en de leerlingen onder zijn hoede terug naar de branch campus. Desalniettemin wordt deze kortstondige rust brutaal gewekt door een nieuw gevaar dat zich ter plaatse manifesteert.

Nadat de vorige gouverneur-generaal van Crossbell onverwachts weer opduikt en zijn recht opeist om de stadstaat te regeren, gaan vier personen op een geheime expeditie om zijn activiteiten te onderzoeken. Hun meesterbrein is een vermomde man die alleen bekend staat als “C”, die hetzelfde pseudoniem lijkt te gebruiken als de persoon die de leiding heeft over het Imperial Liberation Front. Maar met welk doel?

Kenmerken

Een trio van paden: speel door drie verschillende verhaallijnen en als je je verveelt, kun je er altijd tussen wisselen met behulp van het Crossroads-systeem. Daarnaast kun je zijafleveringen ontdekken die meer diepgang geven aan de personages en het universum van Zemuria.

Reverie into Reality: wanneer je de True Reverie Corridor betreedt, krijg je de kans om nieuwe personages uit heel Zemuria te ontmoeten en te rekruteren. Je krijgt ook de kans om willekeurig gecreëerde kerkers aan te pakken om je moed te testen en een reeks andere minigames te spelen.

Gebruik kunsten, dappere bevelen en slimme tactieken om de overhand te krijgen in gevechten als een echt toonbeeld van vechten. Leer de ins en outs van het nieuwe United Front-systeem en leer hoe je de kracht van je hele team kunt gebruiken om je vijanden te verpletteren en tegelijkertijd je eigen capaciteiten te vergroten.

Houd er rekening mee dat de game zowel fysiek als digitaal beschikbaar zal zijn voor aankoop op de Nintendo Switch.

Ad