The Legend Of Heroes: Trails Into Reverie komt naar het westen … in 2023

The Legend Of Heroes: Trails Into Reverie komt naar het westen … in 2023

Tijdens het Nihon Falcom 40th Anniversary Live Concert hebben uitgever NIS America en ontwikkelaar Falcom aangekondigd dat The Legend of Heroes: Trails into Reverie in 2023 naar het westen worden uitgebracht!

The Legend Of Heroes: Trails Into Reverie zal voice-overs bevatten in het Japans en met Engelse ondertiteling.

video
play-rounded-fill

Over The Legend Of Heroes: Trails Into Reverie

Drie verschillende lotsbestemmingen staan ​​op het punt zich te ontvouwen in The Legend of Heroes: Trails into Reverie! Gebruik het Crossroads-systeem om te schakelen tussen Rean Schwarzer, Lloyd Bannings en de gemaskerde figuur “C”. Duik in verfijnde tactische gevechten met nieuwe functies zoals United Front en ontdek nieuwe bondgenoten en uitdagingen in de gangen van de True Reverie Corridor!

Waar het ene pad eindigt, begint een ander…

Het lot van drie figuren in Zemuria wordt beslist in dit climaxhoofdstuk van de serie The Legend of Heroes! Volg de voetsporen van de oorlogsheld Rean Schwarzer, de bevrijder Lloyd Bannings en het gemaskerde enigma “C”, en wissel vrijelijk tussen elk van hun paden met het Crossroads-systeem.

Lloyd Bannings, leider van de afdeling Speciale Ondersteuning van de politie van Crossbell, moet opnieuw vechten voor de vrijheid van zijn stad nadat de onafhankelijkheidsvieringen van Crossbell worden onderbroken door de plotselinge terugkeer van een oude dreiging.

Na de gebeurtenissen van de Great Twilight komen de Ereboniaanse held Rean Schwarzer en zijn studenten weer tot leven op de branch campus. Deze vluchtige vrede wordt echter verstoord door de opkomst van een nieuwe dreiging.

Als de voormalige gouverneur-generaal van Crossbell plotseling terugkeert en aanspraak maakt op de stadstaat, voeren vier figuren een geheime missie uit om zijn acties te onderzoeken. Hun leider is “C”, een gemaskerde persoon die dezelfde codenaam lijkt te gebruiken als de leider van het Imperial Liberation Front. Maar met welk doel?

Belangrijkste kenmerken

  • Een trio van paden: ervaar drie verschillende verhaallijnen en wissel op elk moment tussen deze verhaallijnen met het Crossroads-systeem. Ontdek bovendien zijafleveringen om de personages en de wereld van Zemuria volledig uit te werken.
  • Reverie into Reality: betreed de True Reverie Corridor, waar je nieuwe personages uit heel Zemuria kunt ontmoeten en rekruteren, willekeurig gegenereerde kerkers kunt betreden om je moed te testen en een verscheidenheid aan minigames kunt spelen.
  • Voorbeelden van gevechten: gebruik kunst, dappere bevelen en sluwe tactieken om de strijd aan te gaan. Beheers het nieuwe United Front-systeem en gebruik de kracht van je hele team om vijanden te decimeren terwijl je jezelf sterker maakt.
Ad