The Legend of Heroes: Trails into Reverie – Personages trailer

The Legend of Heroes: Trails into Reverie – Personages trailer

NIS America heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor The Legend of Heroes: Trails into Reverie, die de speelbare personages in de aankomende videogame belicht. De mysterieuze “C”, Lloyd Bannings en Rean Schwarzer zijn de hoofdrolspelers in de avonturen van de game, die hun eigen verhalende bogen volgen. Er wordt gezegd dat het rollenspel een van de grootste personagelijsten bevat die tot nu toe in een game zijn gezien.

video
play-rounded-fill

Over The Legend of Heroes: Trails into Reverie

Dit is het laatste hoofdstuk van de The Legend of Heroes-serie en het zal het lot bepalen van drie mensen in Zemuria wier levens nauw met elkaar verweven zijn. In deze actie-avontuur-videogame kun je in de voetsporen treden van oorlogsheld Rean Schwarzer, bevrijder Lloyd Bannings en verhuld mysterie “C”, en vrijelijk wisselen tussen elk van hun individuele routes via het Crossroads-systeem.

Als de onafhankelijkheidsvieringen in Crossbell abrupt worden afgebroken door de onverwachte komst van een oud gevaar, bevindt het hoofd van de Special Support Division van de politie van Crossbell, Lloyd Bannings, zich in de positie dat hij opnieuw moet strijden voor de vrijheid van zijn stad.

Na de verwoestende gebeurtenissen van de Great Twilight keerden de Erebonische held Rean Schwarzer en de leerlingen die hij lesgaf terug naar de branch campus. Maar deze kortstondige rust wordt brutaal gewekt als er een nieuw gevaar op het toneel verschijnt.

Met de onverwachte terugkeer van de vorige gouverneur-generaal van Crossbell, die nu zijn recht opeist om de stadstaat te regeren, gaan vier personen op een geheime missie om zijn activiteiten te onderzoeken. Het meesterbrein is een vermomde man die alleen bekend staat als “C”, die hetzelfde pseudoniem lijkt te gebruiken als de persoon die de leiding heeft over het Imperial Liberation Front. Maar met welk doel?

Kenmerken

Een trio van paden: doorloop drie verschillende verhalende bogen en als je je verveelt, kun je er altijd tussen wisselen met behulp van het Crossroads-systeem. Daarnaast kun je zijafleveringen ontdekken die meer diepgang geven aan de personages en het universum van Zemuria.

Reverie into Reality: als je de True Reverie Corridor betreedt, krijg je de kans om nieuwe personages uit heel Zemuria te ontmoeten en te rekruteren. Je krijgt ook de kans om willekeurig gecreëerde kerkers aan te pakken om je moed te testen en een reeks andere minigames te spelen.

Gebruik kunsten, dappere bevelen en slimme tactieken om de overhand te krijgen in de strijd als een waar toonbeeld van strijd. Leer de ins en outs van het nieuwe United Front-systeem en hoe je de kracht van je hele team kunt benutten om je vijanden uit te wissen en je eigen capaciteiten te vergroten.

Op 7 juli 2023 maakt The Legend of Heroes: Trails into Reverie zijn debuut als Nintendo Switch-titel op westerse markten.

Ad