The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel 3 – Standaard en Collector’s Edition aangekondigd

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel 3 – Standaard en Collector’s Edition aangekondigd

NIS America heeft twee verschillende product-SKU’s onthuld voor The Legend Of Heroes: Trails of Cold Steel 3 op Nintendo Switch.

Verschillende edities

Als eerste is er de Extracurricular Edition, de standaarduitgave voor The Legend Of Heroes: Trails of Cold Steel 3. De Extracurricular Edition wordt geleverd met een kopie van het spel, een mini-kunstboek van 20 pagina’s, een lenticulaire kaart en een omslaginleg

De volgende is de Collectorseditie genaamd Thors Academy Edition. Het bevat alles wat de Extracurricular Edition heeft, evenals een originele soundtrack-cd, hardcover kunstboek, SteelBook, Mishy pluche, postkaarten en Collector’s Box.

video

Over The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel 3

Bijna anderhalf jaar is verstreken sinds de burgeroorlog in Erebonië en sindsdien is er veel veranderd. Van de veranderende standpunten van landen tot de interne politiek van het rijk, en zelfs het leven van Rean Schwarzer, de schaduwen van het verleden hebben plaatsgemaakt voor de sintels van een nieuw hoofdstuk.

Nu afgestudeerd aan de Thors Military Academy, is Rean instructeur geworden op de Thors Branch Campus, een onlangs geopende academie die snel het nationale toneel op stapt. Hier neemt hij het voortouw in een gloednieuwe Klasse VII en moet hij een nieuwe generatie helden naar een onbekende toekomst leiden. Hoewel alles nu kalm is, blijft de snode Ouroboros-organisatie een duister plot weven dat het hele continent in oorlog zou kunnen verzwelgen … of misschien iets nog sinister.

Trails of Cold Steel III nodigt spelers uit in een wereld vol intriges en opwinding die jaren in de maak is. Ze beginnen aan een wervelwindtocht door de nooit eerder geziene landen van het onlangs uitgebreide Ereboniaanse platteland en ontmoeten nieuwe gezichten en oude vrienden die bekend zijn bij fans van de serie. In echte Trails-mode combineren de diepe, boeiende verhalen met een ongelooflijke cast personages en een vechtsysteem gedurende decennia van innovatieve RPG-wereldbouw.

Ad