The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III – 82% kleiner op Nintendo Switch

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III – 82% kleiner op Nintendo Switch

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, dat op 19 maart 2020 beschikbaar kwam voor de Nintendo Switch, heeft iets interessants om op te merken.

Volgens de Nintendo eShop-vermelding van de game neemt The Legend of Heroes III 6,7 GB in beslag op Nintendo Switch. Dat is een reductie van 82% ten opzichte van de bestandsgrootte van 37,8 GB van de PlayStation 4-versie.

We zullen moeten afwachten hoe de kwaliteit van de game uitpakt, aangezien sommige graphics en effecten hadden kunnen worden gebruikt om de game op Switch te verkleinen.

video

Over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

Bijna anderhalf jaar is verstreken sinds de Erebonse burgeroorlog, en sindsdien is er veel veranderd. Van de veranderende standpunten van landen tot de interne politiek van het rijk en zelfs het leven van Rean Schwarzer, de schaduwen van het verleden hebben plaatsgemaakt voor de sintels van een nieuw hoofdstuk.

Rean is nu afgestudeerd aan de Thors Militaire Academie en is instructeur geworden op de Thors Branch Campus, een onlangs geopende academie die zich snel op het nationale toneel stort. Hier neemt hij het voortouw in een gloednieuwe Klasse VII en moet hij een nieuwe generatie helden naar een onbekende toekomst leiden. Hoewel alles nu kalm is, blijft de snode Ouroboros-organisatie een duister complot weven dat het hele continent in oorlog zou kunnen overspoelen … of misschien iets nog sinister.

Trails of Cold Steel III nodigt spelers uit in een wereld vol intriges en opwinding die jaren in de maak is. Ze beginnen aan een wervelende tour door het nooit eerder geziene land van het onlangs uitgebreide Erebonian-platteland en ontmoeten nieuwe gezichten en oude vrienden die fans van de serie kennen. In ware Trails-mode gaat het diepe, boeiende verhaal gepaard met een ongelooflijke cast van personages en een vechtsysteem dat is verfijnd gedurende decennia van innovatieve RPG-wereldopbouw. ​​

Belangrijkste kenmerken:

  • Welkom bij de nieuwe klasse VII – Verken de nieuw geannexeerde landen van het rijk met een gloednieuwe ploeg en praat met bekende gezichten uit het verleden.
  • Een meeslepend verhaal – Beleef een episch verhaal dat is ontwikkeld in drie titels en is gemaakt voor zowel nieuwe als oude fans. Bevat ook een interactieve introductie om nieuwe spelers op de hoogte te houden van het lopende verhaal, zodat iedereen direct de wereld van Trails of Cold Steel in kan duiken.
  • Combat Honed to a Fine Edge – Daag tegemoetkomende bedreigingen uit met een gevechtssysteem dat in de loop van decennia is verfijnd. De toevoeging van functies zoals Brave Order en het Break-systeem opent nieuwe mogelijkheden in de strijd.