The Legend of Heroes: Trails Of Cold Steel III – Demo beschikbaar

The Legend of Heroes: Trails Of Cold Steel III – Demo beschikbaar

NIS America heeft lanceringsdetails aangekondigd voor The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III op Nintendo Switch.

De game wordt gelanceerd op 30 juni 2020 in Noord-Amerika en Europa en 7 juli in Oceanië. Er is nu ook een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop en je kunt de opgeslagen gegevens overzetten naar de volledige game.

video

Over The Legend of Heroes: Trails Of Cold Steel III

Bijna anderhalf jaar is verstreken sinds de Erebonse burgeroorlog, en sindsdien is er veel veranderd. Van de veranderende standpunten van landen tot de interne politiek van het rijk en zelfs het leven van Rean Schwarzer, de schaduwen van het verleden hebben plaatsgemaakt voor de sintels van een nieuw hoofdstuk.

Rean is nu afgestudeerd aan de Thors Military Academy en is instructeur geworden op de Thors Branch Campus, een onlangs geopende academie die zich snel op het nationale toneel stort. Hier neemt hij het voortouw in een gloednieuwe Klasse VII en moet hij een nieuwe generatie helden naar een onbekende toekomst leiden. Hoewel alles nu kalm is, blijft de snode Ouroboros-organisatie een duister complot verweven dat het hele continent in oorlog zou kunnen overspoelen … of misschien iets nog sinister.

Trails of Cold Steel III nodigt spelers uit in een wereld vol intriges en opwinding die jaren in de maak is. Ze beginnen aan een wervelende tour door het nooit eerder geziene land van het onlangs uitgebreide Ereboniaanse platteland, en ontmoeten nieuwe gezichten en oude vrienden die de fans van de serie bekend zijn. In ware Trails-mode combineert het diepe, boeiende verhaal met een ongelooflijke cast van personages en een vechtsysteem dat is verfijnd gedurende decennia van innovatieve RPG-wereldopbouw. Deze beroemde titel is nu ook native ontwikkeld voor PlayStation®4-hardware, een primeur in de serie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Welkom bij de nieuwe klasse VII – Verken de nieuw geannexeerde landen van het rijk met een gloednieuwe ploeg en praat met bekende gezichten uit het verleden.
  • Een meeslepend verhaal – Beleef een episch verhaal dat is ontwikkeld in drie titels en is gemaakt voor zowel nieuwe als oude fans. Bevat ook een interactieve introductie om nieuwe spelers op de hoogte te houden van het lopende verhaal, zodat iedereen direct de wereld van Trails of Cold Steel in kan duiken.
  • Combat Honed to a Fine Edge – Daag tegemoetkomende bedreigingen uit met een gevechtssysteem dat in de loop van decennia is verfijnd. De toevoeging van functies zoals Brave Order en het Break-systeem openen nieuwe mogelijkheden in de strijd.

Demo

Trails of Cold Steel III op Nintendo Switch ™ wordt op 30 juni uitgebracht in Noord-Amerika en Europa en op 7 juli in Oceanië! Je kunt een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop.

Ervaar de legende van klasse VII en draag opgeslagen gegevens over naar de volledige game zodra ze zijn uitgebracht!

Ad