The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV – Komt 9 april naar het westen

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV – Komt 9 april naar het westen

NIS America en ontwikkelaar Falcom hebben bevestigd dat The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV op 9 april zal verschijnen op de Nintendo Switch in Noord-Amerika en Europa.

Over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

Het Erebonian Empire staat aan de vooravond van een totale oorlog! De helden van Klasse VII vinden plaats kort na het einde van Trails of Cold Steel III en staan ​​tegenover de volle kracht van het rijk in een poging zijn pad van totale overheersing te stoppen.

Verder is de held van de Erebonian Civil War en de instructeur van klasse VII, Rean Schwarzer, vermist. Nu moeten de studenten van Klasse VII, oud en nieuw, zich verenigen met helden van over het hele continent om de enige kans te creëren dat de wereld gespaard moet blijven van totale vernietiging.

Belangrijkste kenmerken

  • The Ultimate Class Reunion – Met de grootste selectie in de geschiedenis van de serie, proberen helden van over de hele wereld zich bij de zaak aan te sluiten! De helden van Class VII verenigen zich met Crossbell’s Special Support Section en zelfs de helden van Liberl.
  • Battle Most Refined – Nieuwe en terugkerende systemen voegen zich bij de reeds gepolijste gevechten van de The Legend of Heroes-serie, inclusief de mogelijkheid om gigantische mechs naar het veld te roepen voor verwoestende aanvallen, Auto Battle te gebruiken voor meer doelmatige gevechten en Lost Arts te gebruiken, de meest krachtige Orbal-magie die het tij van de strijd kan keren.
  • Pursuits of the War Weary – Tussen epische gevechten door kun je even uitblazen met een aantal minigames, waaronder terugkerende favorieten zoals Vantage Master, vissen en puzzelspellen! En nieuwe bezigheden introduceren, zoals Poker, Blackjack en de Horror Coaster.