The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV komt in 2021

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV komt in 2021

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV raakt eindelijk het Westen, kondigde NIS America aan.

De game wordt in 2021 uitgebracht voor de Nintendo Switch en heeft een “Frontline Edition” van de eerste dag en een “Limited Edition”.

De “Frontline-editie” bevat een exemplaar van de game, het kunstboek “The Black Records”, de digitale download “Echoes of Erebonia” en een omkeerbare box-art. De “Limited Edition” wordt geleverd met een exemplaar van het spel, een verzamelbox, “Twilight Resonance” -soundtrack, “The Complete Black Records” hardcover artbook, “Ashen Awakener” SteelBook, “Daybreak” stoffen poster en zeven kunstwerken kaarten.

Over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

Het Erebonian Empire staat aan de vooravond van alle oorlog! De helden van klasse VII vinden plaats kort na het einde van Trails of Cold Steel III en strijden tegen de volle kracht van het rijk in een poging het pad van totale overheersing te stoppen.

Verder wordt de held van de Erebonian Civil War en de instructeur van Class VII, Rean Schwarzer, vermist. Nu moeten de leerlingen van klas VII, oud en nieuw, zich verenigen met helden van over het hele continent om de enige kans te creëren die de wereld moet worden bespaard van totale vernietiging.

Belangrijkste kenmerken

  • The Ultimate Class Reunion – Met de grootste selectie in de geschiedenis van de serie proberen helden van over de hele wereld zich bij de zaak aan te sluiten! De helden van klasse VII komen samen met de speciale ondersteuningssectie van Crossbell en zelfs de helden van Liberl.
  • Sterkste verfijning – Nieuwe en terugkerende systemen doen mee aan de reeds opgepoetste gevechten van de The Legend of Heroes-serie, waaronder de mogelijkheid om gigantische mechs naar het veld te roepen voor verwoestende aanvallen, Auto Battle te gebruiken voor meer doelmatige gevechten en Lost Arts te gebruiken, de krachtigste Orbal-magie die het tij van de strijd kan keren.
  • Achtervolgingen van de oorlogsmoeheid – Tussen epische gevechten door kun je even uitblazen met een aantal minigames, waaronder terugkerende favorieten zoals Vantage Master, vissen en puzzelspellen! En het introduceren van nieuwe bezigheden zoals Poker, Blackjack en de Horror Coaster.
Ad