The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV Opening

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV Opening

Nippon Ichi Software heeft de volledige openingsfilm voor The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV gedeeld.

Als hoogtepunt van de hele saga, bevat de animatie verschillende nieuwe en bekende gezichten uit elk avontuur, terwijl ze samenwerken voor een laatste oorlog!

video
play-rounded-fill

Over The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV

The Ultimate Class Reunion – Met de grootste selectie in de geschiedenis van de serie, proberen helden van over de hele wereld zich bij de zaak aan te sluiten! De helden van Class VII verenigen zich met Crossbell’s Special Support Section en zelfs de helden van Liberl.

Battle Most Refined – Nieuwe en terugkerende systemen voegen zich bij de reeds gepolijste gevechten van de The Legend of Heroes-serie, inclusief de mogelijkheid om gigantische mechs naar het veld te roepen voor verwoestende aanvallen, deel te nemen aan Auto Battle voor meer doelmatige gevechten en gebruik te maken van Lost Arts , de krachtigste Orbal-magie die het tij van de strijd kan keren.

Pursuits of the War Weary – Tussen epische gevechten door kun je even uitblazen met een aantal minispellen, waaronder terugkerende favorieten zoals Vantage Master en vissen en puzzelspellen, evenals geheel nieuwe activiteiten zoals Poker, Blackjack en de Horror Coaster.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV komt op 9 april 2021 naar de Nintendo Switch.