The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV – Personage Trailer

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV – Personage Trailer

NIS America heeft een nieuwe trailer voor ‘personages’ gedeeld voor de komende JRPG, The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV.

In de trailer zien oude en nieuwe studenten van de beroemde Klasse VII hun vermiste instructeur Rean Schwarzer achtervolgen, ook al dreigt er een totale oorlog om hen heen uit te barsten!

De trailer zelf belicht enkele van de partyleden die spelers zullen aansturen, zoals Estelle Bright, Agate Crosner en meer!

video
play-rounded-fill

Over The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

The Ultimate Class Reunion – Met de grootste selectie in de geschiedenis van de serie proberen helden van over de hele wereld zich bij de zaak aan te sluiten! De helden van Klasse VII verenigen zich met Crossbell’s Special Support Section en zelfs de helden van Liberl.

Battle meest verfijnd – Nieuwe en terugkerende systemen doen mee aan de reeds opgepoetste gevechten van de The Legend of Heroes-serie, inclusief de mogelijkheid om gigantische mechs naar het veld te roepen voor verwoestende aanvallen, Auto Battle te gebruiken voor meer doelmatige gevechten en Lost Arts te gebruiken, de krachtigste Orbal-magie die het tij van de strijd kan keren.

Achtervolgingen van de oorlogsmoeheid – Tussen epische gevechten door kun je even uitblazen met een aantal minigames, waaronder terugkerende favorieten zoals Vantage Master, vissen en puzzelspellen! En het introduceren van nieuwe bezigheden zoals poker, blackjack en de horror-achtbaan.

Verhaal

Het Erebonian Empire staat aan de vooravond van alle oorlog! De helden van klasse VII vinden plaats kort na het einde van Trails of Cold Steel III en bevinden zich met de volle kracht van het rijk op het pad naar overheersing. Verder is de held van de Erebonian Civil War en de instructeur van Class VII, Rean Schwarzer, verdwenen.

Nu moeten de leerlingen van klas VII, oud en nieuw, zich verenigen met helden van over het hele continent om de enige kans te creëren die de wereld moet worden bespaard van totale vernietiging.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV komt in 2021 naar de Nintendo Switch.

Ad