The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV Verhaal Trailer

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV Verhaal Trailer

NIS America deelde de The Legend Of Heroes: Trails of Cold Steel IV’s officiële verhaaltrailer – die een korte samenvatting geeft van de plot en personages.

In The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV hebben spelers de controle over zowel oude als nieuwe studenten van de bekende klasse VII, met hun instructeur Rean Schwarzer nergens te vinden in de afgrond van een totale oorlog in Erebonia!

video
play-rounded-fill

Over The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel IV

Terwijl de schaduw van oorlog blijft opdoemen boven Erebonia, klampt een verwoeste Klasse VII zich wanhopig vast aan de stervende sintels van hoop. Maar ondanks de beproevingen die voor ons liggen, moeten ze samenwerken en doorvechten. Het lot van het rijk ligt op hun schouders!

Het Erebonian Empire staat aan de vooravond van alle oorlog! De helden van klasse VII vinden plaats kort na het einde van Trails of Cold Steel III en bevinden zich met de volle kracht van het rijk op het pad naar overheersing. Verder is de held van de Erebonian Civil War en de instructeur van Class VII, Rean Schwarzer, verdwenen. Nu moeten de leerlingen van klas VII, oud en nieuw, zich verenigen met helden van over het hele continent om de enige kans te creëren die de wereld moet worden bespaard van totale vernietiging.

Belangrijkste kenmerken:

  • The Ultimate Class Reunion – Met de grootste selectie in de geschiedenis van de serie proberen helden van over de hele wereld zich bij de zaak aan te sluiten! De helden van klasse VII verenigen zich met de speciale ondersteuningssectie van Crossbell en zelfs de helden van Liberl.
  • Sterkste verfijning – Nieuwe en terugkerende systemen doen mee aan de reeds opgepoetste gevechten van de The Legend of Heroes-serie, inclusief de mogelijkheid om gigantische mechs naar het veld te roepen voor verwoestende aanvallen, Auto Battle te gebruiken voor meer doelmatige gevechten en Lost Arts te gebruiken, de krachtigste Orbal-magie die het tij van de strijd kan keren.
  • Achtervolgingen van de oorlogsmoeheid – Tussen epische gevechten door kun je even uitblazen met een aantal minigames, waaronder terugkerende favorieten zoals Vantage Master, vissen en puzzelspellen! En het introduceren van nieuwe bezigheden zoals Poker, Blackjack en de Horror Coaster.

The Legend Of Heroes: Trails of Cold Steel IV komt in 2021 naar de Nintendo Switch.