The Legend Of Heroes: Trails To Azure aangekondigd

The Legend Of Heroes: Trails To Azure aangekondigd

Tijdens het Nihon Falcom 40th Anniversary Live Concert hebben uitgever NIS America en ontwikkelaar Falcom aangekondigd dat The Legend of Heroes: Trails to Azure in 2023 in het westen zal worden uitgebracht !

De game zal voice-overs bevatten in het Japans en met Engelse ondertiteling.

video
play-rounded-fill

Over The Legend Of Heroes: Trails To Azure

Het verhaal van Lloyd Bannings gaat verder in The Legend of Heroes: Trails to Azure! In het kielzog van de gebeurtenissen na Lloyd’s terugkeer naar Crossbell, heeft de Special Support Section nieuwe leden en nieuwe taken. De toenemende spanningen in Crossbell en de druk van twee naburige politieke machten bedreigen echter zowel de veiligheid van hun huis als de integriteit van hun team.

Na de gebeurtenissen van Trails from Zero heeft de speciale ondersteuningssectie nieuwe leden en nieuwe taken. De toenemende spanningen in Crossbell en de druk van twee naburige politieke machten bedreigen echter zowel de veiligheid van hun huis als de integriteit van hun team.

Het verhaal van aspirant-held Lloyd Bannings gaat verder in Trails to Azure!

Slechts een paar maanden na de gebeurtenissen van Trails from Zero, is er een tijdelijke rust gekomen over Crossbell en de Special Support Section geniet van hernieuwde bekendheid en status, dankzij hun heroïsche acties.

De vrede wordt echter snel verbroken met de opkomst van meerdere organisaties met bijbedoelingen. Het frame van deze groeiende spanningen is de toenemende druk van het Erebonian Empire en de Republiek Calvard, met Crossbell ertussenin. Nu de veiligheid van hun huis en de fundamenten van hun team op het spel staan, moeten Lloyd en zijn bondgenoten zich voorbereiden op de bedreigingen die voor de deur staan. Ze weten niet dat Crossbell binnenkort het toneel zal worden van een climaxconflict dat zijn toekomst zal bepalen…

Belangrijkste kenmerken

  • Het lot van de stadstaat: speel de finale van de Crossbell-boog, een rode draad in het Trails-universum. Wat staat Lloyd Bannings en zijn ragtag-ploeg van bondgenoten te wachten?
  • Crossbell’s beste strijdkrachten: ervaar nieuwe gevechtsfuncties die door Trails to Azure zijn geïntroduceerd, waaronder Burst, Back Attack en zelfs je eigen aanpasbare auto. Ontmoet ook een paar bekende gezichten uit de serie Trails of Cold Steel!
  • Kracht uit het verleden: importeer opgeslagen gegevens van Trails from Zero voor een andere verhaalervaring, inclusief extra gebeurtenisscènes en geheel nieuwe scènes! Gebruik ook uw opgeslagen gegevens van Trails naar Azure voor bonussen in de aanstaande release van Trails into Reverie!