The Legend Of Nayuta: Boundless Trails Bound komt naar het westen in 2023

The Legend Of Nayuta: Boundless Trails Bound komt naar het westen in 2023

Tijdens het Nihon Falcom 40th Anniversary Live Concert hebben uitgever NIS America en ontwikkelaar Falcom aangekondigd dat The Legend of Nayuta: Boundless Trails in 2023 in het westen zal verschijnen!

De game zal voice-overs bevatten in het Japans en met Engelse ondertiteling.

video
play-rounded-fill

Ontdek avonturen achter de horizon in The Legend of Nayuta: Boundless Trails! Na een noodlottige ontmoeting met een fee genaamd Noi, worden Nayuta en zijn vrienden meegesleept op een avontuur door meerdere werelden om een ​​kwaadaardig complot te stoppen dat in gang is gezet.

Over The Legend of Nayuta: Boundless Trails

Nayuta heeft er altijd van gedroomd om verder te gaan dan de horizon van zijn eilandhuis. Na een noodlottige ontmoeting met een fee genaamd Noi, worden hij en zijn vrienden meegesleept op een avontuur door meerdere werelden om een ​​kwaadaardig complot te stoppen dat in gang is gezet.

Nayuta brengt zijn dagen door met staren naar de sterren boven zijn eilandhuis en zich afvragend wat er achter de horizon ligt. Hoewel mensen beweren dat de zee waarop ze leven vlak en eindig is, weet Nayuta dat er meer moet zijn, wachtend om ontdekt te worden.

Af en toe vallen er ruïnes en sterren uit de lucht boven Nayuta’s huis, wat een glimp van andere werelden lijkt te bieden. Terwijl hij zo’n ruïne verkent, redden hij en zijn vrienden een klein, sprookjesachtig meisje met de naam Noi. Ze vertelt Nayuta dat er iets heel belangrijks van haar is gestolen en vraagt ​​zijn hulp om het terug te krijgen.

Hiermee begint Nayuta’s reis – een reis die hem tot ver buiten de grenzen van zijn eiland zal brengen om nieuwe werelden en buitengewone ontdekkingen te ervaren!

Belangrijkste kenmerken

  • Worlds Beyond Home: ervaar alle wonderbaarlijke fenomenen die The Legend of Nayuta te bieden heeft met HD-beelden, muziek van hoge kwaliteit, 60 fps en nieuwe illustraties toegevoegd voor deze westerse release!
  • Vaardigheden voor elk seizoen: betreed de strijd met realtime actiegameplay en omgevingspuzzels die worden beïnvloed door het huidige seizoen. Gebruik seizoengebaseerde magie en krachtige wapenvaardigheden om je vijanden uit te schakelen en nieuwe technieken te ontgrendelen op basis van je prestaties.
  • Een oceaan van avontuur: duik in een ander soort Trails-spel! Ervaar een licht, grillig verhaal dat is geworteld in fantasie en ontdekking met een verscheidenheid aan kleurrijke locaties en personages, plus heel veel extra missie-inhoud.