The Legend of Nayuta: Boundless Trails – Komt dit najaar, limited edition onthuld

The Legend of Nayuta: Boundless Trails – Komt dit najaar, limited edition onthuld

In vervolg op meer informatie over The Legend of Nayuta: Boundless Trails, heeft NIS America bevestigd dat er plannen zijn om de Engelse lokalisatie op tijd voor de herfst van 2023 af te ronden. game wordt toegankelijk gemaakt voor spelers in zowel Europa als Noord-Amerika.

video
play-rounded-fill

In 2021 werd aangekondigd dat The Legend of Nayuta: Endless Trails beschikbaar zal zijn op Switch in de westelijke regio. Destijds gaf NIS America een geschatte lanceringstermijn aan voor het jaar 2023.

Over The Legend of Nayuta: Boundless Trails

Nayuta heeft altijd al de wens gehad om naar plekken te gaan die buiten de horizon van zijn eigen eiland liggen. Na een toevallige ontmoeting met een wezen dat op een fee lijkt en Noi heet, worden hij en zijn metgezel Cygna meegesleurd in een avontuur door verschillende rijken in een poging een boosaardig plan te verijdelen dat is uitgevoerd. .

Stap in de actie met gameplay die zowel real-time actie als puzzels op basis van de omgeving bevat, die beide tegen de tijd van het jaar worden aangepast. Om je tegenstanders te verslaan, kun je nieuwe tactieken ontgrendelen, afhankelijk van je prestaties, magie gebruiken die wordt beïnvloed door de seizoenen en dodelijke wapenvaardigheden.

Zoals hun gewoonte is, zal NIS America een limited edition te koop aanbieden op hun officiële website. De exemplaren worden geleverd met de Deluxe Edition van het spel, een originele soundtrack op twee schijven met de titel “Starfall Symphonies”, een hardcover kunstboek met de titel “Endless Horizons”, een acrylfiguur met de titel “Nayuta & Noi”, een bladwijzer met de titel “Creha’s Cradle, ” een lenticulaire hoes met de titel “Realms Beyond” en een verzameldoos.

Ad