The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Emulatie een feit op PC

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Emulatie een feit op PC

Zeer indrukwekkend / schokkend (afhankelijk van hoe je er naar kijkt) nieuws uit de Nintendo Switch homebrew-community.

Emulatie vooruitgang

Ontwikkelaars van de pc Nintendo Switch-emulator Yuzu hebben de Legend of Zelda: Breath of the Wild met succes nagejaagd. Ze zijn nog niet op volle snelheid, maar het toont de waanzinnige vooruitgang die de ontwikkelaars achter Yuzu hebben geboekt.

In sommige opzichten is dit slecht nieuws voor Nintendo, omdat de Yuzu-emulator in zeer korte tijd een zeer vergevorderd stadium heeft bereikt;

video
play-rounded-fill

Let op: dit item is hier alleen voor educatieve doeleinden. We keuren piraterij op geen enkele manier goed, maar we willen de inspanningen van homebrew-projecten erkennen

Over yuzu

yuzu is een experimentele open-source emulator voor de Nintendo Switch van de makers van Citra.

Het is geschreven in C ++ met portabiliteit in het achterhoofd, met builds die actief worden onderhouden voor Windows en Linux. De emulator is momenteel alleen nuttig voor homebrew-ontwikkeling en onderzoeksdoeleinden.

yuzu emuleert alleen een subset van Nintendo Switch-hardware en is daarom over het algemeen alleen nuttig voor het uitvoeren / debuggen van homebrew-toepassingen. Op dit moment kan yuzu geen grote meerderheid van commerciële spellen spelen zonder grote problemen. yuzu kan een aantal commerciële Switch-spellen opstarten in verschillende mate van succes, maar je ervaring kan variëren tussen games en voor verschillende combinaties van hosthardware.

Ad