The Legend Of Zelda: Link’s Awakening – Hero Mode vanaf het begin

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening – Hero Mode vanaf het begin

Blijkbaar is Hero Mode vanaf het begin beschikbaar in The Legend of Zelda: Link’s Awakening op Nintendo Switch. Ja, dat is een verassing toch?

Wat is de Hero-mode?

Nou Hero-modus is een meer uitdagende modus waarin Link dubbele schade van vijanden krijgt en er geen hartdruppels zijn, vanaf het begin te spelen. Dit betekent dat je niet te veel moeite hoeft te doen om de Hero-modus te ontgrendelen.

Persoonlijk vind ik dit geweldig, geef me zo snel mogelijk de versie in de harde modus van het spel. Redt me ook het opnieuw spelen van de titel. Iets wat ik heel leuk vind met een logboek van hier naar Tokio ….

Over The Legend Of Zelda: Link’s Awakening

The Legend of Zelda: Link’s Awakening is een actie-avonturengame ontwikkeld door Nintendo EPD en Grezzo en uitgegeven door Nintendo voor de Nintendo Switch.

Het is een remake van de game uit 1993 voor de Game Boy die het top-down perspectief en de gameplay van de originele titel behoudt, samen met elementen uit de Awakening DX van remaster Link uit 1998.

De remake heeft een “retro-moderne” kunststijl die uniek is binnen de serie met speelgoedachtige karakterontwerpen, diorama-achtige wereldontwerpen en visueel kantelbare shifts die de presentatie van de originele game op de Game Boy oproepen.

Het beschikt ook over aanpasbare kerkers die de speler kan maken en vervolgens voltooien voor beloningen. Het is gepland om te worden uitgebracht op 20 september 2019, met twee speciale edities beschikbaar in de detailhandel.

Ad