The Legend Of Zelda: Link’s Awakening komt op 20 September

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening komt op 20 September

Tijdens Nintendo’s E3 Direct, kondigde Nintendo The Legend Of Zelda aan: Link’s Awakening zal 20 september 2019 lanceren voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Legend Of Zelda: Link’s Awakening

Link is aangespoeld op een mysterieus eiland met vreemde en kleurrijke inwoners. Om het eiland te ontvluchten, moet Link magische instrumenten verzamelen en de Wind Fish wakker maken. Spelers verkennen een opnieuw bedacht eiland Koholint dat trouw is herbouwd in een nieuwe kunststijl.

Vecht tegen vijanden, verover talloze kerkers en ontrafel de verborgen geheimen van het eiland terwijl je Super Mario-vijanden zoals Goombas, Chain Chomps en Piranha Plants tegenkomt. Spelers kunnen ook Chambers (Dungeon Rooms) verdienen en regelen dat ze de doelen in de nieuwe Chamber Dungeon voltooien. Naast het spel wordt een nieuwe Link-amiibo-figuur gelanceerd waarmee spelers deze schattige nieuwe kunststijl in hun hand kunnen zetten.

Een speciale Dreamer Edition komt met het spel en het Dreamer Art Book, dat concept art uit de Nintendo Switch-versie van het spel bevat. De game en amiibo zijn elk gepland om 20 september te lanceren.

Het bedrijf onthulde ook een nieuwe monteur genaamd Chamber Dungeons, waar spelers kerkers op elke manier naar eigen inzicht konden verkennen.

Ad