The Legend Of Zelda: Link’s Awakening – Nieuwe TV Reclames

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening – Nieuwe TV Reclames

Nintendo Frankrijk heeft drie tv-commercials geüpload voor The Legend of Zelda: Link’s Awakening, die op 20 september uitkomt.

Elke commercial duurt 30 seconden en bevat mogelijk spoilers, dus je bent gewaarschuwd.

video

video

video

Over The Legend Of Zelda: Link’s Awakening

Help Link ontsnappen uit een vreemd land in The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor Nintendo Switch. Word bevriend met een kleurrijke cast van personages, vecht tegen talloze monsters en verken gevaarlijke kerkers in dit klassieke avontuur – opnieuw bedacht in een charmante nieuwe kunststijl!

Link wordt geteisterd door een storm en spoelt aan op een mysterieus tropisch eiland met veel vreemde inwoners. Om zijn weg naar huis te vinden, moet onze dappere held magische instrumenten over het land zoeken om de sluimerende windvis te wekken.

De lokale bevolking van Koholint lijkt misschien vreemd, maar ze zijn een vriendelijke groep die Link’s zoektocht zal helpen. Laten we er enkele leren kennen!

Link’s zoektocht om de Wind Fish te wekken, zal hem zien trekken naar talloze kerkers verspreid over het eiland. Navigeer kamer per kamer door deze labyrinten, verbijsterende puzzels oplossen, lastige valstrikken te slim af en vecht tegen de angstaanjagende monsters die erin wonen.

Ad