The Legend Of Zelda: Link’s Awakening remake ontwikkeld door Grezzo

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening remake ontwikkeld door Grezzo

De producent van de Legend of Zelda-serie, Eiji Aonuma, sprak onlangs met Kotaku en onthulde wat details over The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Ontwikkeld door

Aonuma bevestigde dat Link’s Awakening, dat opnieuw wordt gemaakt voor Nintendo Switch, is ontwikkeld door Grezzo. Grezzo is dezelfde studio die werkte aan The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D en The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D voor Nintendo 3DS, dus we kunnen ervan uitgaan dat het spel in goede handen is.

video
play-rounded-fill

Wat betreft Aonuma en het belangrijkste Legend of Zelda-team bij de afdeling Entertainment Analysis and Development van Nintendo, zijn ze hard aan het werk aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2.

Over The Legend Of Zelda: Link’s Awakening

Getroffen door een storm, wast Link aan land op het mysterieuze eiland Koholint. Om terug te keren naar huis, moet Link uitdagende kerkers overwinnen en strijden tegen angstaanjagende monsters.

Deze nieuwe versie van het klassieke avontuur bevat vele unieke elementen die verschenen in de oorspronkelijke versie van Game Boy, zoals 2D-kamers in platform-stijl en uiterlijkheden van personages buiten de The Legend of Zelda-serie.

Terwijl je kerkers in het hoofdverhaal leeghaalt, verdien je kerkerruimten (Chamber Stones), en rangschik je ze in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon. Plaats de ingang van je kerker, het hol van Nightmare en alles daartussenin als je doelen probeert te vervullen en door een nieuwe kerker speelt.

Tik op de compatibele Legend of Zelda-serie amiibo (apart verkrijgbaar) om meer Chamber Stones te verdienen en extra Chamber Stones te vinden in bijgewerkte mini-games, zoals Rapids Ride, Trendy Game en vissen.

Ad