The Legend of Zelda: Majora’s Mask komt in februari naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack

The Legend of Zelda: Majora’s Mask komt in februari naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Nintendo heeft aangekondigd dat The Legend of Zelda: Majora’s Mask de volgende game zal zijn die wordt toegevoegd aan de Nintendo Switch Online + Expansion Pack-service. In februari zal het toegankelijk zijn. Een precieze releasedatum wordt later bekendgemaakt.

Over The Legend of Zelda: Majora’s Mask

Deze keer neemt Link, de Hyrulian Hero, het op tegen de klok om het verbijsterende raadsel van Majora’s Mask op te lossen.

Dit geestverruimende vervolg op Ocarina of Time schittert met esthetische flair en levert een idee dat de basis van de meeste games doet schudden. Link is in staat om zijn omgeving te verkennen en zich met andere mensen te verbinden als nooit tevoren, omdat hij altijd dezelfde drie dagen en drie nachten beleeft. Van videogames is plot soms een bijzaak, maar toch is het de drijvende kracht in Majora’s Mask. De plot baant zich een weg door het spel als een levend ding, hier en daar ronddwalend om meer over Termina’s wereld te onthullen.

Tijdens Link’s Terminian-reis zijn maskers erg belangrijk

Link ontmoet vroeg op zijn reis een reizende verkoper van de Happy Mask Shop. Hoewel het onduidelijk is of deze schimmige figuur aan de kant van goed of kwaad staat, beweert hij de rechtmatige eigenaar te zijn van Majora’s Mask. Deze handelsreiziger legt een tijdsbeperking van drie dagen op voor de activiteiten van Link, wat toevallig overeenkomt met het rigide tijdschema van de vallende maan. Link ontvangt zijn eerste masker, het Deku-masker, van de rondreizende verkoper van de Happy Mask Shop. Link kan zaken doen met Deku Scrubs terwijl hij dit masker draagt, die hem normaal gesproken in menselijke vorm zou negeren.

Ad