The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt

The Legend of Zelda-producer Eiji Aonuma heeft aangekondigd dat The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Nintendo Switch komt.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, dat oorspronkelijk in november 2011 op het Wii-systeem verscheen, is een HD-update met bijgewerkte besturingsschema’s. De heer Aonuma kondigde ook aan dat Joy-Cons met het Skyward Sword-thema komt. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt op 16 juli aan en kan worden gereserveerd in de eShop.

The Legend of #Zelda: Skyward Sword HD stijgt naar #NintendoSwitch 16/07. Ontdek de oorsprong van het Master Sword in dit klassieke avontuur, nu speelbaar met zowel bewegings- als knopbesturing!

video
play-rounded-fill

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met vloeiendere bewegingsbediening en nieuw toegevoegde knopbediening.

Link toont het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden, op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn trouwe zwaard en schild neemt Link het op tegen machtige vijanden, lost hij lastige puzzels op en zweeft hij door de lucht bovenop een enorme vogel genaamd Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden deze je zwaard en schild. Zwaai met de rechter Joy-Con om Link in het spel met zijn zwaard te laten zwaaien en gebruik de linker Joy-Con om zijn schild op te heffen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. Fysieke bewegingen zoals deze kunnen ook worden gebruikt om gebruik te maken van verschillende gereedschappen en voorwerpen, zoals het hanteren van een pijl en boog of het gooien van bommen.

Voor het eerst kun je dit avontuur ook spelen met behulp van knoppen, waardoor het spel in handheldstijl of op Nintendo Switch Lite kan worden gespeeld. Als je dit besturingsschema gebruikt, kun je het zwaard van Link besturen door simpelweg de rechter joystick in een gekozen richting te kantelen.

Ad