The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD – Stijgt als Amazon’s bestseller

The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD – Stijgt als Amazon’s bestseller

Het lijkt erop dat Nintendo al geld verdient met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch!

Volgens de lijst met best verkochte videogames van online retailer Amazon is de geremasterde game nu een van de best verkochte fysieke videogames voor de huidige periode.

De ranglijsten beklimmen

In de VS is Skyward Sword HD nu de bestverkochte fysieke titel (alleen overtroffen door digitale downloadkaarten). Ondertussen wordt Skyward Sword HD in het VK gerangschikt als de 2e best verkochte fysieke titel – alleen na Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

In feite zijn de pre-orders van de game momenteel niet op voorraad in zowel Amazon US als Amazon UK

Het lijkt erop dat de beslissing van Nintendo om het Wii-avontuur opnieuw uit te brengen op de Nintendo Switch zijn vruchten afwerpt voor het bedrijf.

Over The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met vloeiendere bewegingsbediening en nieuw toegevoegde knopbediening.

Link toont het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden, op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn trouwe zwaard en schild neemt Link het op tegen machtige vijanden, lost hij lastige puzzels op en zweeft hij door de lucht bovenop een enorme vogel genaamd Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden deze je zwaard en schild. Zwaai met de rechter Joy-Con om Link in het spel met zijn zwaard te laten zwaaien en gebruik de linker Joy-Con om zijn schild op te heffen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. Fysieke bewegingen zoals deze kunnen ook worden gebruikt om gebruik te maken van verschillende gereedschappen en voorwerpen, zoals het hanteren van een pijl en boog of het gooien van bommen.

Voor het eerst kun je dit avontuur ook spelen met behulp van knoppen, waardoor het spel in handheldstijl of op Nintendo Switch Lite kan worden gespeeld. Als je dit besturingsschema gebruikt, kun je het zwaard van Link besturen door simpelweg de rechter joystick in een gekozen richting te kantelen.

Ad