The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – Versie 1.0.1

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – Versie 1.0.1

Nintendo heeft een nieuwe update uitgebracht voor het onlangs uitgebrachte The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, waarmee de game naar versie 1.0.1 is gebracht.

Hoewel er niets nieuws lijkt te zijn toegevoegd uit de patch-opmerkingen, lijkt de nieuwste software-update bugs te verhelpen en een algehele betere speelervaring te bieden als je eerder problemen hebt ondervonden.

Ver. 1.0.1 (Uitgebracht op 10 augustus 2021)

  • Algemeen
    • Verschillende problemen opgelost om de gameplay-ervaring te verbeteren

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, die oorspronkelijk in 2011 voor de Wii werd uitgebracht, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met soepelere bewegingsbesturing en nieuw toegevoegde knoppen.

Link is het vroegste verhaal in de tijdlijn van The Legend of Zelda en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn vertrouwde zwaard en schild, zal Link het opnemen tegen machtige vijanden, lastige puzzels oplossen en door de lucht vliegen bovenop een enorme vogel genaamd een Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Ad