The Legend of Zelda: Skyward Sword vergelijking

The Legend of Zelda: Skyward Sword vergelijking

YouTuber ElAnalistaDeBits heeft een vergelijkingsvideo gemaakt voor The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch en Wii.

De remaster van de Nintendo Switch is 60 fps en biedt HD-beelden, terwijl de Wii-versie 30 fps was en ontworpen voor televisies met standaarddefinitie.

video

Over The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Wees getuige van de oorsprong van het Master Sword in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Deze klassieke zoektocht, oorspronkelijk uitgebracht voor de Wii in 2011, is geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met vloeiendere bewegingsbediening en nieuw toegevoegde knopbediening.

Link toont het vroegste verhaal in de The Legend of Zelda-tijdlijn en moet reizen tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende beneden, op zoek naar zijn jeugdvriend, Zelda. Gewapend met zijn trouwe zwaard en schild zal Link het opnemen tegen machtige vijanden, lastige puzzels oplossen en door de lucht zweven bovenop een enorme vogel genaamd Loftwing tijdens dit epische avontuur.

Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden deze je zwaard en schild. Zwaai met de rechter Joy-Con om Link in het spel met zijn zwaard te laten zwaaien en gebruik de linker Joy-Con om zijn schild op te heffen om vijandelijke aanvallen te blokkeren. Fysieke bewegingen zoals deze kunnen ook worden gebruikt om gebruik te maken van verschillende gereedschappen en voorwerpen, zoals het hanteren van een pijl en boog of het gooien van bommen.

Voor het eerst kun je dit avontuur ook spelen met behulp van knoppen, waardoor het spel in handheldstijl of op Nintendo Switch Lite kan worden gespeeld. Als je dit besturingsschema gebruikt, kun je het zwaard van Link besturen door simpelweg de rechter joystick in een gekozen richting te kantelen.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt op 16 juli uit voor Nintendo Switch.

Ad