The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom – Art Book lijkt online te zijn gelekt

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom – Art Book lijkt online te zijn gelekt

Begin deze maand onthulde Nintendo een Collector’s Edition voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Deze editie bevat, naast andere unieke goodies, een officieel kunstboek.

Spoilers op internet

Het lijkt erop dat het hele kunstboek dat bij de Collector’s Edition zat online is geplaatst, volgens rapporten die op Famiboards zijn gevonden. Dit omvat artwork van outfits, locaties, items en personages die tot nu toe nog niet in het promotiemateriaal van de game zijn gezien, waarvan sommige zware spoilers zijn voor de game zelf. Hierin zijn ook illustraties opgenomen van locaties die tot nu toe niet in het promotiemateriaal van de game zijn gezien. Buiten de aanvankelijke discussiethread op Famiboards, doen sommige delen van het kunstboek de ronde op andere socialemediaplatforms.

Degenen die bang zijn om verwend te worden met het spel, moeten extra voorzichtig zijn bij het bezoeken van sociale media, aangezien het vele maanden zal duren voordat het evenement daadwerkelijk plaatsvindt.

Over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ontdek de uitgestrekte landschappen van Hyrule, zowel op de grond als in de lucht.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, dat beschikbaar is voor het Nintendo Switch-systeem, neemt spelers mee op een ongelooflijke reis door het land en de lucht van Hyrule. In een universum dat wordt aangedreven door je verbeelding, is de reis helemaal aan jou om uit te stippelen en te organiseren.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb je de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen terwijl je door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de raadselachtige eilanden zweeft in de grote lucht erboven. Ben jij in staat terug te vechten tegen de kwade krachten die het koninkrijk bedreigen met de kracht die Link’s nieuwe talenten bieden?