The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom – Beoordeeld door de ESRB

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom – Beoordeeld door de ESRB

De officiële score voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is gegeven door de Entertainment Software Ratings Board (ESRB).

De ESRB-beoordelingsbadge, in dit geval E10+, is toegevoegd aan de productpagina van de game in de eshop. Dit werd onder onze aandacht gebracht door het Twitter-account @Genki JPN.

Dezelfde ESRB score

Toen het voor het eerst werd uitgebracht in 2017, scoorde zijn voorganger, Breath of the Wild, exact dezelfde score als deze game nu heeft. De redenen voor dit cijfer worden vermeld als ‘Fantasiegeweld’ en ‘Licht suggestieve thema’s’.

Hoewel er niet veel nieuwe informatie is vrijgegeven over Tears of the Kingdom sinds de titel werd aangekondigd, moet dit worden gezien als een positieve indicatie dat de game op schema ligt om te publiceren op de datum die oorspronkelijk was gepland voor de release ervan.

Over The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom

De meest recente aflevering in de illustere Legend of Zelda-serie neemt je niet alleen mee door de uitgestrekte streken van Hyrule, maar neemt je ook mee de wolken in! Op 12 mei 2023 komt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, uit op de Nintendo Switch. Spelers kunnen zich verheugen op de voortzetting van Link’s geweldige reis in deze nieuwe aflevering.