The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom – Collector’s Editie en Amiibo

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom – Collector’s Editie en Amiibo

Er werd verwacht dat Zelda: Tears of the Kingdom een ​​belangrijke rol zou spelen in Nintendo Direct, en Nintendo liet de fans niet in de steek door op dat front niet te presteren door een nieuwe trailer, collector’s edition en amiibo voor de game te onthullen.

Collector’s Editie

Naast de hoofdgame zal de Zelda: Tears of the Kingdom Collector’s Edition een paar andere materialen bevatten. Klanten die een aankoop doen, krijgen een steelbook-hoes, een kunstboek met concept art, een Iconart stalen poster en een set van vier pin-badges. De prijs is vastgesteld op $ 129,99, terwijl de reguliere editie $ 69,99 kost.

Wat betreft de amiibo voor Zelda: Tears of the Kingdom, het is een nieuw beeldje voor Link. Het biedt toegang tot veel materialen en wapens, naast een uniek kleed dat kan worden gebruikt voor Link’s paraglider.

video
play-rounded-fill

Over The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor Nintendo Switch neemt spelers mee op een ongelooflijke reis over Hyrule, zowel op de grond als in de lucht. In een universum dat wordt aangedreven door je verbeelding, is de reis helemaal aan jou om te ontwerpen en te creëren.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb je de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen terwijl je door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de raadselachtige eilanden zweeft in de grote lucht erboven. Ben jij in staat terug te vechten tegen de kwade krachten die het koninkrijk bedreigen met de kracht die Link’s nieuwe talenten bieden?

Op 12 mei 2023 wordt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in elke regio ter wereld uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad