The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Gelekte commercial laat niet-uitgebrachte gameplay zien

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Gelekte commercial laat niet-uitgebrachte gameplay zien

Samenvatting

Lekken van videogames kunnen een hoofdpijn zijn voor zowel game-ontwikkelaars, uitgevers als fans. Nintendo, een van ‘s werelds grootste videogamebedrijven, heeft in de loop der jaren te maken gehad met een groot aantal lekken. In het geval van hun aankomende Nintendo Switch-game, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, zijn er lekken naar boven gekomen met betrekking tot het Switch OLED-model, een lek in een kunstboek en recentelijk een onvoltooide tv-commercial op Reddit.

Hoewel de uitgelekte commercial niet-uitgebrachte gameplay-mechanismen laat zien, is het belangrijk op te merken dat de beelden niet officieel zijn en dat Nintendo om verwijdering kan verzoeken.


The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lekt uit

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een van de meest langverwachte videogames van het jaar, en eventuele lekken over de game zullen ongetwijfeld voor veel opschudding zorgen. De lekken omvatten het OLED-model van de Nintendo Switch en lekken van kunstboeken, die Nintendo tot voor kort verborgen had gehouden. De lekken bevatten ook een onvoltooide tv-commercial die op Reddit is gepost en waarin niet-uitgebrachte gameplay-mechanismen worden getoond.

Commercieel

Hoewel de gelekte commercial opwindend is voor fans van de The Legend of Zelda-serie, is het belangrijk om te onthouden dat de beelden niet officieel zijn. Nintendo kan om verwijdering verzoeken, aangezien het bedrijf lekken serieus neemt en ze niet goedkeurt. Fans die spoilers willen vermijden, moeten op hun hoede zijn voor gelekte inhoud, omdat dit de verrassing van de officiële release kan verpesten.

De uitgelekte commercial onthult nieuwe gameplay-mechanismen, die Nintendo nog niet heeft laten zien. Hoewel de beelden opwindend zijn, is het belangrijk op te merken dat ze mogelijk niet representatief zijn voor het eindproduct. Videogames ondergaan tijdens de ontwikkeling vaak veranderingen en wat in de gelekte commercial wordt getoond, wordt mogelijk niet opgenomen in de definitieve versie van de game.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een binnenkort te verschijnen actie-avonturenspel voor de Nintendo Switch. De game is het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dat in 2017 werd uitgebracht. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft een nieuwe verhaallijn, nieuwe personages en nieuwe gameplay-mechanismen.

Waar vind je de commercial

Als je het wilt zien… Reddit is je vriend, we bewaren dit totdat Nintendo het officieel uitbrengt.

Conclusie

Kortom, lekken kunnen zowel opwindend als schadelijk zijn voor de game-industrie. Terwijl lekken buzz en opwinding genereren, kunnen ze ook de verrassing van de officiële release bederven. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-lekken omvatten het Nintendo Switch OLED-model en artbook-lekken, evenals een onvoltooide tv-commercial op Reddit. De uitgelekte commercial toont nieuwe gameplay-mechanismen, die al dan niet in de definitieve versie van de game worden opgenomen. Fans moeten op hun hoede zijn voor gelekte inhoud en wachten op de officiële release om de game in zijn geheel te ervaren.

Veelgestelde vragen:
  • Q. Is de uitgelekte commercial voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom officieel?
    • A. Nee, de gelekte commercial is niet officieel. Het is belangrijk op te merken dat videogames tijdens de ontwikkeling vaak veranderingen ondergaan en dat wat in de gelekte commercial wordt getoond, mogelijk niet wordt opgenomen in de definitieve versie van de game.
  • Q. Zal Nintendo de verwijdering van de gelekte commercial aanvragen?
    • A. Het is waarschijnlijk dat Nintendo om verwijdering van de gelekte commercial zal vragen, aangezien het bedrijf lekken serieus neemt en ze niet goedkeurt.
  • Q. Wat is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom?
    • A. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is een binnenkort te verschijnen actie-avonturenspel voor de Nintendo Switch. De game is het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dat in 2017 werd uitgebracht. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bevat een nieuwe verhaallijn, nieuwe personages en nieuwe gameplay-mechanismen.
  • Q. Wanneer komt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom uit?
    • A. De releasedatum voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nog niet aangekondigd.
  • Q. Wat moeten fans doen als ze spoilers voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom willen vermijden?
    • A. Fans die spoilers willen vermijden, moeten op hun hoede zijn voor gelekte inhoud en wachten op de officiële release om de game in zijn geheel te ervaren.