The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Grootste Nintendo game

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Grootste Nintendo game

Na afloop van de Nintendo Direct-presentatie verscheen er een aanbieding voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom in de eShop voor de Nintendo Switch.

Fans kwamen erachter dat het prijskaartje van $ 70 echt op dat item staat, maar er is nog een ander fascinerend feit uit die advertentie dat je misschien zal verbazen. Het voordeel is dat je de game vooraf kunt bestellen.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft een downloadgrootte van 18,2 gigabyte, zoals vermeld in de productbeschrijving in de eShop. Dit is over het algemeen niet het grootste Switch-spel; dat onderscheid hoort bij NBA 2K21, waarvoor een downloadgrootte van 41,6 GB vereist is, maar de bestandsgrootte van Super Mario Odyssey is de grootste die ooit is gezien in een first-party Nintendo-game.

Over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor Nintendo SwitchTM gaan spelers op een epische reis die hen door het land en de lucht van Hyrule voert. In een universum dat wordt aangedreven door je verbeelding, is de reis helemaal aan jou om uit te stippelen en te organiseren.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb je de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen terwijl je door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de raadselachtige eilanden zweeft in de grote lucht erboven. Ben jij in staat terug te vechten tegen de kwade krachten die het koninkrijk bedreigen met de kracht die Link’s nieuwe talenten bieden?

Op 12 mei is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom te koop.