The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nieuwe trailer

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nieuwe trailer

Meer informatie over de aankomende videogame The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom was een van de onderwerpen die naar verwachting in de Nintendo Direct aan de orde zouden komen.

Nintendo kwam in ieder geval tot de conclusie dat dit de beste manier zou zijn om de Direct af te ronden. Nintendo liet een glimp zien van wat nieuwe gameplay, inclusief een inleiding tot het verhaal van de game.

video
play-rounded-fill

De game heeft een Collector’s Edition die op dezelfde dag wordt uitgebracht als de game zelf, en er zal ook een amiibo van Link beschikbaar zijn.

Over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

In The Legend of Zeld: Tears of the Kingdom voor Nintendo Switch gaan spelers op een ongelooflijke reis die hen door Hyrule voert, zowel op de grond als in de lucht. In een universum dat wordt aangedreven door je verbeelding, is de reis helemaal aan jou om uit te stippelen en te organiseren.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heb je de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen terwijl je door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de raadselachtige eilanden zweeft in de grote lucht erboven. Ben jij in staat terug te vechten tegen de kwade krachten die het koninkrijk bedreigen met de kracht die Link’s nieuwe talenten bieden?

De nieuwste teaser om een ​​glimp op te vangen van wat Link te wachten staat in zijn meest recente avontuur, inclusief de introductie van wapens en voertuigen die nog nooit eerder zijn gezien…