The Lightbringer aangekondigd

The Lightbringer aangekondigd

Zordix Publishing en Rock Square Thunder hebben The Lightbringer onthuld – een nieuwe puzzelplatformer die naar Nintendo Switch en pc gaat, maar er is nog geen specifieke releasedatum bekendgemaakt. 

De game zal spelers zien als de titulaire Lightbringer, die het licht in hun thuisland moet herstellen voordat een kwaadwillende corruptie het verteert.

video
play-rounded-fill

Over The Lightbringer

The Lightbringer is een poëtisch avontuur / puzzelplatformspel met lichte gevechtselementen, die zich afspeelt in een prachtige wereld die geclaimd wordt door een gemene corruptie. Geleid door de geest van je zus, moet je zegevieren waar ze niet kon. Reinig de corruptie, word The Lightbringer.

De wereld wordt belegerd door kwaadaardige corruptie, gericht op de oude monolieten die deze landen macht en licht gaven. Als uitverkorene heb je het vermogen om pure lichtenergie uit de lucht te benutten, energie die je zal helpen bij het reinigen van de monolieten om hun licht terug te brengen.

Verken, spring en vecht je een weg door elk level terwijl je lichte stofjes verzamelt. Elk level functioneert als zijn eigen kleine wereld, en je zult buiten de gebaande paden moeten treden om genoeg te vinden om de monoliet van het level te reinigen.

Je gaat deze reis niet alleen: de geest van je zus zal je begeleiden bij je zoektocht. Ze probeerde dezelfde reis te ondernemen als jij, maar verdween onderweg ergens. Vind je zus, reinig de corruptie, word The Lightbringer.

Belangrijkste kenmerken

  • Old School Adventure – The Lightbringer haalt veel inspiratie uit eerdere Zelda-games, en het gaat erom dat je elk hoekje en gaatje wilt verkennen.
  • Semi-isometrische gameplay – Met een draaibare camera in een isometrische weergave, moet je dingen vanuit veel verschillende hoeken bekijken om oplossingen voor je obstakels te vinden. Onthoud: er is vaak meer dan op het eerste gezicht lijkt …
  • Een poëtische reis – De geest van je zus leidt je hele reis en vertelt de gameplay volledig in versvorm.
  • Gevaarlijke kerkers – Verken donkere kerkers vol gevaar. Pas op voor vallen, geheimen en dat vervelende slijm!
Ad