The Lord Of The Rings: Gollum – Nieuwe trailer met meer gameplay

The Lord Of The Rings: Gollum – Nieuwe trailer met meer gameplay

Uitgever Nacon en co-uitgever/ontwikkelaar Daedalic Entertainment hebben onthuld dat The Lord Of The Rings: Gollum in 2022 naar Nintendo Switch komt.

In een nieuwe trailer met Daedalic Entertainment Producer Harald Riegler, onthulden de bedrijven nieuwe weetjes van pre-alpha-beelden voor de game. We krijgen namelijk fragmenten te zien van Gollum die klimt, springt en sluipt door het uitgestrekte rijk van Midden-aarde!

video
play-rounded-fill

Over The Lord of the Rings: Gollum

Atletisch en behendig, stiekem en sluw. Gedreven door de wens om weer in zijn handen te houden wat hij verloor, is Gollum een ​​van de meest fascinerende personages in de wereld van The Lord of the Rings™.

Hij heeft dingen gezien die anderen zich niet kunnen voorstellen, hij heeft dingen overleefd die anderen niet zouden durven noemen. Verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid, kan hij gemeen en gemeen zijn als Gollum, maar sociaal en voorzichtig als Sméagol.

Hoewel essentieel voor het verhaal van J.R.R. Tolkien, veel delen van Gollums zoektocht zijn nog niet in detail verteld. In The Lord of the Rings™: Gollum™ beleef je dit verhaal. Van zijn tijd als slaaf onder de Donkere Toren tot zijn verblijf bij de Elfen van Mirkwood.

Gebruik stealth, behendigheid en sluwheid om te overleven en te overwinnen wat voor je ligt. Klim, spring en worstel je een weg langs gevaren of naar voordelige plekken.

Hoewel Gollum misschien geen vechter is, is het niet anders dan dat hij een onzorgvuldige vijand vermoordt wanneer de kans zich voordoet – of ze op creatievere en gemenere manieren van de hand doet.

De beslissingen die je neemt en de manier waarop je speelt hebben een directe invloed op de persoonlijkheid van Gollum: altijd worstelend tussen de twee kanten belichaamd door Gollum en Sméagol, het is aan jou om te beslissen of de donkere kant van Gollum het overneemt of dat er is een sprankje rede in wat ooit Sméagol was. Eén geest, twee ego’s – jij beslist!

Ad