The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld tot 2022

The Lord of the Rings: Gollum uitgesteld tot 2022

The Lord of the Rings: Gollum werd al een hele tijd geleden aangekondigd. Sindsdien is bevestigd dat de game wordt uitgebracht op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X / S.

Een officiële update over de toekomst van de game, die vandaag wordt uitgebracht, bevat nog steeds al die platforms. Het spel wordt echter vertraagd.

video
play-rounded-fill

The Lord of the Rings: Gollum wordt uitgesteld tot 2022. Vóór de vertraging was de release dit jaar gepland. De aankondiging kwam van Nacon. Nacon bevestigde in hetzelfde persbericht als de vertraging dat ze een gezamenlijke publicatie- en distributieovereenkomst hebben bereikt met ontwikkelaar Daedalic Entertainment .

Over The Lord of the Rings: Gollum

Atletisch en behendig, stiekem en sluw. Gedreven door de wens om opnieuw in handen te houden wat hij verloren heeft, is Gollum een ​​van de meest fascinerende personages in de wereld van The Lord of the Rings ™.

Hij heeft dingen gezien die anderen zich niet kunnen voorstellen, hij heeft dingen overleefd die anderen niet zouden durven noemen. Verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid, kan hij gemeen en gemeen zijn als Gollum, maar sociaal en voorzichtig als Sméagol.

Hoewel het essentieel is voor het verhaal van J.R.R. Tolkien zijn veel delen van Gollums zoektocht nog niet in detail verteld. In The Lord of the Rings ™: Gollum ™ maak je kennis met dit verhaal. Van zijn tijd als slaaf onder de Dark Tower tot zijn verblijf bij de Elves of Mirkwood.

Gebruik stealth, behendigheid en sluwheid om te overleven en te overwinnen wat ons te wachten staat. Klim, spring en worstel je langs gevaren of naar gunstige plekken.

Hoewel Gollum misschien geen vechter is, is het niet anders dan hij om een ​​slordige vijand te vermoorden wanneer de kans zich voordoet – of ze op creatievere en gemene manieren van de hand te doen.

De beslissingen die je neemt en de manier waarop je speelt, hebben een directe invloed op de persoonlijkheid van Gollum: altijd strijdend tussen de twee kanten belichaamd door Gollum en Sméagol, het is aan jou om te beslissen of de donkere kant van Gollum het overneemt of dat er is een sprankje rede achtergelaten in wat eens Sméagol was. Eén geest, twee ego’s – jij beslist!