The Mageseeker: A League of Legends Story aangekondigd

The Mageseeker: A League of Legends Story aangekondigd

The Mageseeker: A League of Legends Tale is aangekondigd door Riot Forge, de uitgever van de game, en Digital Sun, het ontwikkelteam dat verantwoordelijk was voor Moonlighter.

Dit wordt de lente waarin het project is voltooid en klaar is om te lanceren op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Wat je kunt verwachten van The Mageseeker: A League of Legends Story

Riot Forge omschrijft de komende game als “een gruizige indie 2D hi-bit pixel actie-RPG waarmee spelers een malafide magiërsleger kunnen samenstellen en een revolutie kunnen leiden.” Deze informatie is afkomstig van de ontwikkelaar van de game. Het machtige koninkrijk Demacia dient als achtergrond voor het spel, dat zich daar afspeelt. Het doel van de monarchie is om “wat volgens haar verboden magie is in te perken, terwijl ze zelf magie gebruiken om de orde te bewaren”. Je gaat de rol spelen van “Sylas, een ontsnapte tovenaar wiens zoektocht naar wraak Demacia’s illusoire kalmte zal vernietigen”, wat een vrede is die tot stand is gekomen met het bloed en de arbeid van andere magiërs.

Er is geen informatie verstrekt over de gameplay zelf.

De enige beschrijving die Riot Forge voor deze game heeft gegeven, is dat het “een actievolle fantasy-game-ervaring biedt voor diegenen die een verhaal over macht, identiteit en rechtvaardigheid willen ervaren.”

Meer League of Legends-verhalen

Ook werd onthuld dat Song of Nunu: A League of Legends Tale in de herfst zou verschijnen, terwijl Convergence: A League of Legends Story in de zomer van dit jaar zou verschijnen.