The Mageseeker: A League of Legends Story – Collector’s edition, gameplay en releasedatum

The Mageseeker: A League of Legends Story – Collector’s edition, gameplay en releasedatum

Riot Forge heeft een heleboel nieuwe informatie aangekondigd met betrekking tot The Mageseeker: A League of Legends Story. Enkele van deze nieuwe feiten zijn een releasedatum, een collector’s edition en een gameplay-video.

video
play-rounded-fill

Collector’s edition, gameplay en releasedatum

The Mageseeker: A League of Legends Story is beschikbaar voor pre-order op Nintendo Switch vanaf een prijs van $ 29,99. De game wordt uitgebracht op 18 april 2023. Je krijgt een Lost Silverwing-bonus als je een reservering maakt voor de game.

Bovendien zal er een Digital Deluxe Edition verkrijgbaar zijn voor de prijs van $ 39,99. Dit omvat onder andere een Silverwing Supply Station-bundel, Home Sweet Cave-decoraties, unieke spreuken en Unchained-skins.

Er komt ook een tastbare collector’s edition van The Mageseeker: A League of Legends Story, die te koop is voor $ 169,99. Het wordt geleverd met een Sylas-beeld, een kunstboek, een luxe kunstdruk, een Lux-comic special edition hardback, emailspelden van zowel Sylas als Lux, en een soundtrackrecord, die allemaal in een originele op maat gemaakte doos zitten. Op de officiële Riot Forge-website kunnen nu pre-orders worden geplaatst.

Over The Mageseeker: A League of Legends Story

The Mageseeker: A League of Legends Story is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in de wereld van League of Legends. Het is ontwikkeld door Digital Sun, hetzelfde bedrijf dat verantwoordelijk was voor Moonlighter. De Mageseekers zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de openbare orde in het koninkrijk Demacia, en ze hebben de autoriteit om mensen die magie gebruiken te onderdrukken door hen te dwingen inductie en indoctrinatie te ondergaan, hen gevangen te zetten of te dwingen onder te duiken.

Speel als Sylas, een goochelaar die spreuken steelt en net is ontsnapt uit zijn onrechtvaardige opsluiting door de Mageseekers. Je hebt de taak om je natie één Mageseeker tegelijk te bevrijden van onderdrukking terwijl je de boeien hanteert die je ooit in bedwang hielden.

Het is tijd om de magie uit zijn kooi te laten.

Beveel de magie

Magie is overal, zelfs op het slagveld. Van brandende vlammen tot dodelijk ijs, leer een scala aan spreuken en personaliseer je kenmerkende speelstijl. Je hebt de mogelijkheid om je vijanden met je vuisten te slaan of met je kettingen te zwaaien en de magie van je tegenstanders tegen hen te gebruiken.

Breng een opstand op

Het is tijd voor een revolutie in Demacia; de vraag is, ben jij in staat om het te leiden? Jij bent verantwoordelijk voor het opsporen van magiërs in het hele land en hen over te halen zich bij jouw zaak aan te sluiten. Gebruik de kracht van je steeds groter wordende leger in je voordeel om je basis te verbeteren en speciale krachten te krijgen.

Maak uw stempel op de geschiedenis.

Je bent in staat om de Mageseekers te identificeren voor wat ze werkelijk zijn – criminelen – maar niet iedereen is bereid om de waarheid te horen. Vecht tegen gevaarlijke tegenstanders en ga allianties aan met onuitwisbare vrienden, zowel nieuwe als oude. Alleen jij bent in staat om de lang verloren gewaande mysteries van Demacia’s geschiedenis te ontrafelen en die onthullingen te gebruiken om het pad dat Demacia’s toekomst zal inslaan te veranderen.

Ad