The Marvel Knights hebben zich aangesloten bij Marvel Ultimate Alliance: The Black Order

The Marvel Knights hebben zich aangesloten bij Marvel Ultimate Alliance: The Black Order

Bereid je voor om in de laarzen van Punisher, Blade, Moon Knight en Morbius te stappen – de Marvel Knights treden toe tot de alliantie!

DLC-pakket 1

Deze nieuwe speelbare personages maken deel uit van MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order DLC Pack 1 – Marvel Knights: Curse of the Vampire. DLC Pack 1 is inbegrepen bij de betaalde MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: de Black Order-uitbreidingspas, die ook een nieuwe modus bevat.

Gauntlet-modus

In de Gauntlet-modus gaan maximaal vier spelers snel achter elkaar een reeks coöp-uitdagingen aan om beloningen te verdienen. Nadat je een handschoen hebt gewist, ontgrendel je een versie in survival-stijl met continue golven van uitdagingen. Ontdek hoe lang je het volhoudt en kijk hoe je score zich verhoudt tot online rankings.

Gratis update

Naast de betaalde DLC in Pack 1 is er nu ook een gratis update voor iedereen die de game bezit. De update zal nieuwe outfits toevoegen voor onder andere Captain America, Thor, Iron Man en Black Panther, evenals andere gratis content zoals een moeilijkere verhaalmodus ‘Nightmare’ met nieuwe gevechtsregels.

De MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: de Black Order-uitbreidingspas is beschikbaar voor $ 19,99 en bevat drie DLC-pakketten zodra deze worden vrijgegeven. Alle drie de DLC-pakketten maken deel uit van de uitbreidingspas en kunnen niet afzonderlijk worden gekocht.

Over MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order

HET ULTIEME MARVEL CROSSOVER!

De zoektocht naar de Infinity Stones is begonnen in MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, een actie-RPG exclusief voor Nintendo Switch! Stel je ultieme team van Marvel Super Heroes samen uit de Avengers, de Guardians of the Galaxy, het Spider-Verse, de X-Men en meer om de strijd aan te gaan met de krachten van het kwaad!

In dit epische avontuur ben jij het die beslist wie het gevecht naar Thanos en zijn meedogenloze warmasters zal brengen. Naarmate je selectie groeit, kun je kiezen welke vier helden de waardevolle slots van je team zullen innemen. Ga je een klassiek team samenstellen, zoals de Avengers of Defenders, of je eigen favoriete helden verzamelen voor een onvergetelijke crossover-showdown?

In deze nieuwe verhaallijn verenigen helden en antihelden zich in een race over het Marvel Universum om de Infinity Stones te vinden voordat Super Villains Thanos en de Black Order ze gebruiken om kosmische chaos te ontketenen. Van iconische locaties zoals het Xavier Instituut tot Asgard, elke stop op deze gevaarlijke reis zal de sleutel zijn tot het voorkomen van galactische verwoesting.

Je moet door verschillende vijanden en bazen vechten, gebieden verkennen, items verzamelen, puzzels oplossen en een reeks Marvel-personages ontmoeten om de plannen van Thanos te dwarsbomen!

Ad