The Messenger ontwikkelaars kondigen prequel RPG getiteld Sea Of Stars aan

The Messenger ontwikkelaars kondigen prequel RPG getiteld Sea Of Stars aan

Sabotage Studio lanceerde een kickstarter voor hun aankomende titel, Sea of ​​Stars, een voorloper van hun retro-platformgame uit 2018, The Messenger.

Over Sea Of Stars

Sea of ​​Stars is een turn-based RPG geïnspireerd op de klassiekers. Een prequel-verhaal dat zich afspeelt in het universum van The Messenger, vertelt het verhaal van twee Children of the Solstice die de krachten van de zon en de maan zullen combineren om Eclipse Magic uit te voeren.

video
play-rounded-fill

De enige kracht die in staat is om de monsterlijke creaties van de kwaadaardige alchemist, bekend als The Fleshmancer, af te weren. Sea of ​​Stars belooft de Sabotage-touch in elk systeem en moderniseert de klassieke RPG in termen van turn-based gevechten, verhalen vertellen, verkenning en interacties met de omgeving, terwijl het nog steeds een stevig stukje nostalgie en goed oud, eenvoudig plezier biedt. Naar pc en consoles komen in 2022.

De campagne heeft al $ 292.792,00 bereikt, waarmee een documentaire achter de schermen wordt ontgrendeld. Sea of ​​Stars wordt uitgebracht in 2022, maar we kijken naar de retro-artstijl voor de graphics.