The Midnight Sanctuary op 4 Oktober

The Midnight Sanctuary op 4 Oktober

Sony-uitgeverlabel Unties en ontwikkelaar Cavyhouse brengen op 4 oktober het bovennatuurlijke 3D-verhaal The Midnight Sanctuary naar de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Midnight Sanctuary

“De mensen van Daiusu, een lang geïsoleerd Japans dorp, vereren een mystieke vrouw die bekend staat als” The Saint. “Ooit vervolgd om hun religieuze overtuigingen maar een moderne toeristische bestemming te willen worden, hebben de lokale bevolking een grote kathedraal gebouwd ter ere van haar en bezoekers aantrekken.

Beroemde historicus Hamomuro Tachibana, geuit door de populaire Japanse actrice Yū Shimamura (Final Fantasy XV, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Attack on Titan) wordt uitgenodigd om Daiusu zijn verleden te catalogiseren en de lokale bevolking vertrouwd te maken met de buitenwereld.

Maar niet alles is zoals het lijkt. Snel op haar reis getuige Tachibana dat bewoners verschijnen en verdwijnen, van rotsen springen en zich in tweeën draaien. Zijn deze mensen dood … of niet helemaal? heeft

“The Saint” terug naar het bergdorp? Als dat zo is, brengt zij redding of kondigt het einde aan?
The Midnight Sanctuary vervaagt de grens tussen realiteit en surreëel, zowel in storytelling als in visuele stijl. Het mengen van statische 2D-structuren en bewegende 3D-modellen zorgt voor een opvallend visueel effect, verder verbeterd in VR. De afbeeldingen van de Midnight Sanctuary, die een glas-in-stijl-stijl hebben om een ​​mooie esthetiek te creëren, bieden een griezelige achtergrond voor de alarmerende gebeurtenissen die Tachibana tegenkomt.

“De mysteries van The Midnight Sanctuary dragen vele onverwachte wendingen,” zei John Davis, G & R Representative, UNTIES. “CAVYHOUSE heeft zichzelf echt overtroffen met de graphics en heeft prachtige beelden gemaakt om het vreemde verhaal van het dorp Daiusu te onderstrepen.

The Midnight Sanctuary is beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, PSVR en Steam voor $ 9,99 USD en ondersteunt de Engelse tekstlokalisatie en volledige audio en tekst in het Japans. “