The Mummy Demastered – Fysieke editie aangekondigd

The Mummy Demastered – Fysieke editie aangekondigd

Tijdens de virtuele presentatie van 2020 onthulden Limited Run Games dat WayForward’s Metroidvania The Mummy Demastered een fysieke release zou krijgen!

Pre-orders openen op 31 juli 2020.

The Mummy Demastered volgt een groep soldaten terwijl ze zich in dodelijke graven begeven – waarbij spelers de rol aannemen van nieuwe soldaten terwijl hun vorige uitsterven !

Over The Mummy Demastered

Er is een krachtig oud kwaad ontstaan ​​en de oorlog om de mensheid te redden is begonnen! The Mummy Demastered gooit je in een 16-bits geïnspireerde strijd tegen de ondoden in een 2D, niet-lineair, actievol avontuur.

Als elite-agent in de Prodigium-organisatie die op monsters jaagt, moet je een verscheidenheid aan wapens, upgrades en magische artefacten gebruiken om de mensheid te verdedigen tegen de bovennatuurlijke hordes van prinses Ahmanet.

Je Prodigium-teamgenoten zijn al ter plaatse, maar het hoofdkantoor verloor uren geleden contact met hen; alleen door graven, bossen, verlaten tunnels en de vervloekte straten van Londen te verkennen, ontdek je het lot van je bondgenoten.

Maar pas op: Ahmanet voert het bevel over legioenen zombies, insecten, door pest geteisterd ongedierte en erger nog … En als je niet oppast, ben je de volgende ziel in Ahmanets kramp.

  • Prachtige retro-geïnspireerde afbeeldingen
  • Schiet-op-actie gecombineerd met op exploratie gebaseerde avonturen
  • Een arsenaal aan wapens! Gebruik granaten, een aanvalsgeweer, een vlammenwerper en meer!
  • Vecht tegen verschillende gruwelijke vijanden en bazen!
  • Ontdek en verzamel 50 verborgen relikwieën