The Mummy Demastered Fysieke release een paar maanden vertraagd

The Mummy Demastered Fysieke release een paar maanden vertraagd

Limited Run Games hebben aangekondigd dat The Mummy Demastered eindelijk een fysieke release op Nintendo Switch zou krijgen, met pre-orders die eind juli moeten worden geopend.

Helaas lijkt het er nu op dat fans van het spel wat langer zullen moeten wachten om het in de palm van hun hand te houden … Limited Run Games deelden onlangs dat “nog een paar maanden” nodig zouden zijn om The Mummy Demastered voor te bereiden voor zijn fysieke vrijlating. Als zodanig beginnen pre-orders voor de game niet op 31 juli 2020 zoals oorspronkelijk bedoeld.

De nieuwe pre-orderdatum voor de titel is voorlopig nog open.

Over The Mummy Demastered

Er is een krachtig oud kwaad ontstaan ​​en de oorlog om de mensheid te redden is begonnen! The Mummy Demastered gooit je in een 16-bits geïnspireerde strijd tegen de ondoden in een 2D, niet-lineair, actievol avontuur.

Als elite-agent in de Prodigium-organisatie die op monsters jaagt, moet je een verscheidenheid aan wapens, upgrades en magische artefacten gebruiken om de mensheid te verdedigen tegen de bovennatuurlijke hordes van prinses Ahmanet.

Je Prodigium-teamgenoten zijn al ter plaatse, maar het hoofdkantoor verloor uren geleden contact met hen; alleen door graven, bossen, verlaten tunnels en de vervloekte straten van Londen te verkennen, ontdek je het lot van je bondgenoten.

Maar pas op: Ahmanet voert het bevel over legioenen zombies, insecten, door pest geteisterd ongedierte en erger nog … En als je niet oppast, ben je de volgende ziel in Ahmanets kramp.

  • Prachtige retro-geïnspireerde afbeeldingen
  • Schiet-op-actie gecombineerd met op exploratie gebaseerde avonturen
  • Een arsenaal aan wapens! Gebruik granaten, een aanvalsgeweer, een vlammenwerper en meer!
  • Vecht tegen verschillende gruwelijke vijanden en bazen!
  • Ontdek en verzamel 50 verborgen relikwieën