The New Prince Of Tennis game is in productie

The New Prince Of Tennis game is in productie

Bushiroad heeft aangekondigd dat ze een game maken voor Nintendo Switch op basis van The New Prince Of Tennis.

The New Prince Of Tennis, het manga-vervolg op de originele Prince Of Tennis-manga/anime die momenteel in Jump Square draait, na de avonturen van tenniswonderkind Ryoma Echizen.

Op het moment van schrijven is er niet veel anders bekend over de game van Bushiroad, behalve dat deze momenteel in productie is voor de Nintendo Switch.

Over The New Prince Of Tennis

The New Prince of Tennis (新テニスの王子様 Shin Tennis no Oujisama) is een vervolg op Prince of Tennis, na het einde van Nationals. In The New Prince of Tennis komt Ryoma terug uit de Verenigde Staten nadat hij een uitnodiging kreeg voor het U-17-kamp in Japan, een ongelooflijke gebeurtenis omdat het de eerste keer was dat middelbare scholieren werden uitgenodigd voor het beroemde trainingskamp.

Ryoma en 50 andere middelbare scholieren beginnen aan een nieuwe reis naar de U-17, een plaats vergeleken met een kooi met monsters. Oude en nieuwe gezichten verschijnen, vechtend om de top 20 plaatsen als de eerste stringers die spelen als het selectiekamp van de Japanse middelbare schoolvertegenwoordigers tegen toppotentieel uit andere landen.

Tijdens het kamp ontmoeten de spelers van de middelbare school oude kapiteins, OB’s, rivalen en andere individuen die interesse hebben in de jongeren. Door pijn, bloed en zweet leerden de middelbare scholieren niet alleen nieuwe tennistechnieken, maar leerden ze ook wat het betekent om naar de top te stijgen na een vernederende nederlaag te hebben meegemaakt.