The Outbound Ghost – Komt 1 December 2022

The Outbound Ghost – Komt 1 December 2022

De releasedatum van de Outbound Ghost is bekendgemaakt door de uitgever van de game, Digerati, en de maker, Conradical Games.

De Nintendo Switch-versie van deze griezelige op Paper Mario geïnspireerde RPG staat gepland voor debuut op 1 december 2022. Gedurende een korte periode krijg je 20% korting op de digitale release. Op 2 december 2022 brengt Merge Games ook een fysieke versie van de game uit. Ten slotte hebben de makers een gratis updateschema uitgebracht met een lijst van aankomende functies, waaronder extra talen, nieuw verhalend materiaal, wijzigingen en meer.

video
play-rounded-fill

Over The Outbound Ghost

Het helpen van geesten om het hiernamaals te bereiken, is de focus van het avontuurlijke rollenspel The Outbound Ghost. De stad Outbound, die lastige spoken met onopgeloste wereldse problemen huisvest en hen verdoemt tot een leven lang achtervolgen in hun vroegere, nou ja, trefpunten, is een spookstad in elke betekenis van het woord.

Om de ondode burgers van Outbound te helpen vrede te vinden en hen te bevrijden van de beperkingen van hun spookachtige limbo, moet men het verleden bestrijden, nieuwe vaardigheden verwerven, raadsels oplossen en de geheimen van de plek verkennen.

Kenmerken

  • levendige personages Ontmoet tijdens de reis een charmant ensemble van spoken, elk met een mysterie om op te lossen.
  • Gevechtsituaties: maak gebruik van de verzinsels van je vroegere zelf als partijleden in turn-based gevechten door emoties als spijt, kameraadschap en jaloezie te ontsluiten.
  • Systeem van badges Maak badges van de middelen die in de strijd zijn gewonnen en die kunnen worden uitgerust voor een verscheidenheid aan effecten en statistische verhogingen.
  • Een 2.5D-wereld: Schattige figuren in papierstijl leven in een rijk gedetailleerd universum om een ​​visueel aantrekkelijke esthetiek te creëren die meteen aantrekkelijk is.