The Outbound Ghost – Launch trailer

The Outbound Ghost – Launch trailer

Digerati en Conradical Games hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun avonturen-RPG The Outbound Ghost.

video
play-rounded-fill

Over The Outbound Ghost

The Outbound Ghost is een avontuurlijke RPG over het helpen van geesten op hun reis naar het hiernamaals. Outbound is een spookstad – een toevluchtsoord voor ongelukkige spoken met onopgeloste wereldse problemen, veroordeeld tot een leven lang rondspoken in hun oude *ahem* achtervolgingen.

Kenmerken

  • Vecht tegen het verleden, leer nieuwe vaardigheden, los raadsels op en ontrafel de geheimen van Outbound om de levenloze burgers te helpen vrede te vinden en bevrijd te worden van de beperkingen van hun spookachtige limbo.
  • Personages met veel persoonlijkheid: ontmoet tijdens de reis een verrukkelijk ensemble van spoken, elk met hun eigen verhaal.
  • Vecht tegen ontmoetingen: ontgrendel voormalige persoonlijkheden zoals Regret, Kameraadschap en Jaloezie en gebruik ze als partijleden in turn-based gevechten.
  • Aspectensysteem: verander middelen die je hebt gewonnen in gevechtsontmoetingen in ‘aspecten’, die kunnen worden gedragen voor verschillende effecten en statistische verbeteringen.
  • Een 2.5D-universum: Schattige, papieren karakters bezetten een wereld met diepte en rijkdom, wat resulteert in een visueel aantrekkelijke visuele stijl.

De Outbound Ghost kan momenteel worden gekocht in de Nintendo Switch eShop.